Калций карбонат / Calcium Carbonate 500 mg Webber Naturals - 250 таблетки

Калций карбонат / Calcium Carbonate 500 mg Webber Naturals - 250 таблетки

Калций карбонат помага за поддържане на здравето на костите и предотвратява състоянията на остеопорозата. Калциевия карбонат е със съдържание на елементарен калций и фактор за поддържане на добро здравословно състояние. Елемента калций спомага за нормалното развитие и поддържане на костите и зъбите, особено в детството и юношеството, както и в зряла възраст.

33.80 лв.
Производител:
Код на продукта: 5072WN
Магически точки: 26
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 250
  • Дози на ден 1
  • Една доза 1 табетка
  • Разфасовка 250 таблетки
  • Калций 500 mg изчвлечен от 1300 mg калциев карбонат от черупки на стриди

Описание

Какво представлява добавката Калциев карбонат на Уебър Натуралс? 

Таблетките Калциев карбонат са идеална добавка за подобряване и поддържане на силата на костите и зъбите, както и за поддържане на оптималното цялостно здраве. Калцият е необходим за образуване на силни кости и зъби, здрави венци и за поддържане на редовния сърдечен ритъм и предаването на нервни импулси.

Какви са ползите от приема на Calcium Carbonate?

Таблетките Калциев Карбонат на марката Webber Naturals са фактор за поддържането на доброто здраве. Елементът Калций спомага за оптималното развитие и подкрепата на костите и зъбите, особено в детските години, юношеството и зрялата възраст. Приемането на калций, в комбинация с достатъчен витамин D, здравословна диета, както и редовни упражнения, може да намали риска от развитие на остеопороза. 

За кого са предназначени таблетките Калциев Карбонат?

Отлична добавка за млади хора и хора със здрава храносмилателна система. Този продукт доставя 500 mg елементарен калций от 1300 mg калциев карбонат, най-честата форма на естествено срещащ се калций. Калциев карбонат изисква стомашна киселина, за да се разтвори успешно в стомаха. С напредване на възрастта мъже и особено жени след менопауза, развиват естествено намаляване на стомашна киселинна секреция. За да се осигури адекватно усвояване на калция, калциевия карбонат трябва да се приема с храната. 

Какви са предимствата на добавката Calcium Carbonate?

  • Подпомага поддържането на здравето на костите и предотвратява развитието на остеопорозата;
  • Калциев карбонат съдържа най-елементарен калций;
  • Важно средство за поддържане на доброто здраве.

Какво е действието на елемента Са?

Елемента Калций е най-изобилният минерал в човешкия организъм и е един от най-съществените минерали, играещи важна роля в много телесни функции. Известен е със своята функция в костната сила и здраве, калция също така е важен за гладките мускулни контракции, сърдечно - съдовите заболявания, както и нормалната нервна проводимост.

Калциев карбонат е най-честата форма на допълнителен калций, тъй като включва най-елементарен Са. Абсорбцията на калция нараства значително, когато се приема в комбинация с Витамин D.

Обобщение

Калциев карбонат на марката Webber Naturals спомага за преодоляване на пявата на минерален недостиг в организма. Научно доказано за увеличаване на костната минерална плътност, тази добавка е идеален за подобряване и поддържане на силни кости и зъби, както и за поддържане на оптималното здраве. Калциев карбонат от Webber Naturals се грижи за предотвратяване на нарушения на минералния дефицит в организма.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1-3 таблетки дневно, няколко часа преди или след прием на други медикаменти.