Калций, Магнезий и Цинк / Calcium, Magnesium, Zinc Webber Naturals - 200 каплети

Калций, Магнезий и Цинк / Calcium, Magnesium, Zinc Webber Naturals - 200 каплети

Елементите Калций, Магнезий и Цинк в комбинация имат укрепващо действие за организма. Калцият подпомага костната система, поддържа здравата сърдечно-съдова система. Магнезият е жизненоважен минерал, с който се предотвратява калцификацията на меките тъкани и предпазва от образуване на крампи. Докато цинкът е елемент, който е необходим за синтезирането на колагена, предпазва имунитета и участва в развитието на костите.

31.70 лв.
Производител:
Код на продукта: 3867WN
Магически точки: 31
Наличност: В наличност

Състав на продукта

 • Дози в опаковка 200
 • Дози на ден 1
 • Една доза 1 каплета
 • Разфасовка 200 каплети
 • Калций 333 mg
 • Магнезий 166.66 mg
 • Цинк 16.66 mg

Описание

Какви са предимствата на синергичната добавката от Ca, Mg и Zn?

 • Поддържа здравословното развитие на костите, зъбите, кожата и е с подходяща мускулна и имунна функция;
 • Идеален за прием от лицата с ниска стомашна киселина;
 • Помага в тъканта и образуването на съединителната тъкан и за поддържане на способността на организма да метаболизира хранителните вещества;
 • Приемането на елемента калций, в комбинация с достатъчно количество Витамин D, здравословна хранителна диета, както и редовни физически упражнения, може да помогне за ограничаване на вероятността от развитие на заболяването остеопороза.
 • Витамин D помага при усвояването и употребата на калций и фосфор.

Какво трябва да знаем за елементите Магнезий, Калций и Цинк?

Микроелемента Калций укрепва костите и действа синергично в комбинация с други витамини и минерали в профилактиката на остеопорозата. Важно за поддържането на здравата сърдечно-съдова и нервната системи, калция също е необходимо за мускулното развитие и свиване, както и за ограничаване на мускулните схващания.
Елемента Магнезий е изключително важен минерал, спомагащ за предпазване от калциране на меката тъкан и също както елемента калций участва в предотвратяване на разрушаване на костите. Минералът Магнезий още е важен за здравето на мускулите и нервите и е необходим за насърчаване на правилното услояване на калция.

Основният минерал, Цинкът, необходим за синтезирането на протеини и произвеждането на колаген, стимулира здравата имунна защита и е жизненоважен за образуването на костите. Елементът Цинк стимулира образуването на кост и инхибира костната загуба при проучвания при животни и следователно може да се окаже полезен при лечение на остеопороза

Какво е приложението на добавката?

Webber Naturals добавката със съдържание на елементите калций с магнезий и цинк се абсорбира лесно под формата на каплети. Каплетите поддържат здравословното състояние, участват в изграждането и подкрепата на костите и зъбите, поддържат образуването на тъкани и съединителна тъкан, както и участва в поддържането на правилната мускулна функция, здравата кожа и имунната дейност. 

Обобщение

Цинкът стимулира образуването на костите и инхибира костната загуба при проучвания при животни и следователно може да се окаже полезен за предотвратяване или лечение на остеопороза. Магнезият също е важен за здравето на мускулите и нервите и е необходим за насърчаване на правилното усвояване на калций от организма за увеличаване на здравината на костите.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 каплета дневно с храна, няколко часа преди или след прием на храна.