Кайен 500 mg NOW - 100 Капсули

Кайен 500 mg NOW - 100 Капсули

Лютият кайенски пипер е ефективна съставка, подпомагаща отслабването. Ако не можете да се справите с лютия му вкус, доверете се на Кайен от Now Foods.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 22.50 лв. -10%
25.00 лв.
Производител:
Код на продукта: 733739046253
Магически точки: 25
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Разфасовка 100 капсули
  • Една доза 1 капсула
  • Дози в опаковка 100
  • Дози на ден 2-4
  • Лют червен пипер 500 mg

Описание

Ако сте от онези, които обичат да добавят малко лют вкус към ястията си, то най-вероятно знаете какво е кайенски пипер. Тази предизвикателно пикантна подправка може да намери своето място във всяко ястие, но знаехте ли, че тя е и много полезна, ако искате да намалите обиколката на тялото си и да стопите мазнините? 

Ако се борите с няколко излишни сантиметра, но не можете да консумирате подправката директно с храната си, Кайен от Now Foods е тук, за да ви помогне да постигнете желаната фигура. 

Как кайенския пипер влияе на тялото? 

Лютият кайенски пипер е толкова ефективен за отслабване, благодарение на активната си съставка - капсаицин. Той се съдържа и в други видове чушки. Изследователите вярват, че капсаицинът е термогенен химикал. Той може да помогне на тялото да изгори излишните килограми като: 

Потиска апетита 

Хората, които се хранят с по-люти храни, лесно усещат чувство за ситост и по-бавно огладняват след това. Капсаицинът в кайенския пипер се грижи да се чувствате сити и да ви се яде по-малко. 

Засилва метаболизма

Тъй като капасаицинът е термогенен химикал, приемът на кайенски пипер има силата да засили метаболизма и да накара тялото да изгаря повече калории. Това ви помага лесно да стопите излишните килограми. 

Помага ви да изгорите повече калории

Забелязали ли сте как когато ядете люта чушка, тялото ви се загрява и започвате да се потите? Това ви помага да изгорите повече калории, които тялото ви изразходва, опитвайки се да се охлади. Приемът на кайенски пипер автоматично ви помага да увеличите разхода на калории, а от там и да намалите килограмите. 

Как да приемате Кайен от Now Foods? 

Ако искате допълнителен помощник в борбата с излишните килограми, но не можете да понесете лютия вкус на кайенския пипер, приемайте по 1 капсула кайен 2-4 пъти дневно по време на хранене. Кайен е хранителна добавка и не може да бъде заместител на разнообразното, здравословно хранене. Ако искате да се отървете от няколко досадни килограма, комбинирайте с леки храни и спорт. 

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 капсула 2-4 пъти дневно с храна.