Kids Brain Builder с холин, фосфатидилсерин и DHA Nature’s Way - 40 Желирани таблетки

Kids Brain Builder с холин, фосфатидилсерин и DHA Nature’s Way - 40 Желирани таблетки

Мултивитамините Kids Brain Builder от Nature’s Way са специално създадени, за да се подгрижат за мозъка на вашето дете. Mултивитамините за деца идват на помощ, за да ви помогнат да дадете на детето си всичко необходимо за неговите растеж и развитие.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 44.63 лв. -10%
49.59 лв.
Производител:
Код на продукта: 13370NW
Магически точки: 49
Наличност: Изчерпан

Състав на продукта

 • Дози в опаковка 40
 • Дози на ден 1
 • Една доза 1 желирана таблетка
 • Фосфатидил серин 2.5 mg
 • Въглехидрати 3.5 g
 • Холин 27.5 mg
 • Калории 12.5
 • Разфасовка 40 желирани таблетки
 • Натрий 10 mg
 • Докозахексаенова киселина 25 mg

Описание

Децата растат и се развиват ежедневно. Ето защо те ежедневно имат нужда от голямо разнообразие от хранителни вещества, които да подпомагат този растеж. Мозъкът на вашето дете постоянно работи, докато то се опитва да научи всичко за заобикалящата го среда. Ето защо той има нужда от постоянна грижа. Независимо дали детето е в детска градина и се учи да различава цветовете, или е в училище и му се налага да решава малко по-сложни задачи, мозъкът му има нужда да бъде захранен с правилните хранителни вещества, за да може детето да учи и запомня по-лесно. 

За да може детето да запомня и да се концентрира по-лесно, то трябва ежедневно да приема достатъчно от необходимите за мозъка хранителни вещества. Това не винаги е възможно, особено ако детето не иска да се храни с много от храните, които му давате. 

В този случай, мултивитамините за деца идват на помощ, за да ви помогнат да дадете на детето си всичко необходимо за неговите растеж и развитие. Мултивитамините Kids Brain Builder от Nature’s Way са специално създадени, за да се подгрижат за мозъка на вашето дете. 

Какво представляват Kids Brain Builder

Създадeни като вкусни, желирани таблетки, мултивитамините Kids Brain Builder помагат за развитието на мозъка на вашето дете, благодарение на коктейла от специално подбрани съставки, сред които: 

Холин 

Холинът е елемент, важен за цялото тяло, но най-вече за здрава нервна система. Холинът активно участва в производството на елемент, наречен ацетилхолин. Ацетилхолинът е невротрансмитер, който се грижи за добрата памет, движението и здравето на сърцето. 

Фосфадитилсерин

Фосфадитилсеринът е вещество, което е изключително важно за здравето на нервната система. В тялото, той покрива и защитава всяка клетка като в същото време се грижи за добрия преност на информация между клетките. Той е един от ключовите елементи за поддържане на добра памет. 

DHA

Според учените, DHA е една от най-важните за човека Омега-3 мастни киселини. Тя е основен елемент, който участва в изграждането на мозъка и се грижи за правилното функциониране на нервната система. DHA е изключително важна за децата, защото подпомага правилното развитие на нервната система. 

Как Kids Brain Builder ще помогне на вашето дете?

Приемани редовно, желираните таблетки Kids Brain Builder ще: 

 • Помогнат на детето ви да учи и усвоява лесно нова информация;
 • Помгнат на детето да се концентрира по-лесно и да намали разсейването;
 • Помага на детето да запомня по-лесно нови неща. 

Дозировка и начин на приложение

Желираните таблетки Kids Brain Builder пристигат под формата на удобни таблетки, които детето ви лесно може да приема. За най-добър ефект, препоръчителният дневен прием е 2 таблетки дневно.

Внимание! Kids Brain Builder са създадени за деца над 4 годишна възраст. 

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

За деца над 4 годишна възраст: Да се сдъвква по 1-2 желирани таблетки дневно.