Формула за очи за деца / Kids Healthy Eyes Nature’s Way - 60 Желирани таблетки

Формула за очи за деца / Kids Healthy Eyes Nature’s Way - 60 Желирани таблетки

Продуктът Kids Healthy Eyes подпомага родителите в мисията им да набавят на детето необходимите витамини и минерали за здрави очи и добро зрение. Освен, че са приятни на вкус, желираните таблетки съдържат най-полезните природни съставки.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 44.63 лв. -10%
49.59 лв.
Производител:
Код на продукта: 13362NW
Магически точки: 49
Наличност: В наличност

Състав на продукта

 • Дози в опаковка 60
 • Дози на ден 1
 • Една доза 1 желирана таблетка
 • Въглехидрати 2 g
 • Калории 10
 • Разфасовка 60 желирани таблетки
 • Натрий 5 mg
 • Лутеин 3 mg
 • Витамин A 90 µg
 • Витамин C 9 mg
 • Витамин E 1.5 mg

Описание

Като родители ние винаги се стремим да дадем най-доброто на своето дете. За да подпомогнем развитието на малчуганите в най-важните години на бързо израстване, трябва да им осигурим важни витамини, минерали и антиоксиданти, които да подпомогнат развитието и функциите на нервната система, мозъка и зрението.

В забързаното ежедневие не винаги можем да се придържаме към балансирана и богата диета. За да избегнем опасни дефицити, е препоръчително към разнообразното хранене да включваме и хранителни добавки, които са съобразени с детския организъм и могат да подсигурят здравословните нива на важни елементи.

Продуктът Kids Healthy Eyes подпомага родителите в мисията им да набавят на детето необходимите витамини и минерали за здрави очи и добро зрение. Освен, че са приятни на вкус, желираните таблетки съдържат най-полезните природни съставки. Безопасни са за консумиране от хора, алергични към глутен, соя и белтъка на кравето мляко. 

Какво съдържа Kids Healthy Eyes?

Продуктът съдържа витамин А (50% процента бета каротин и 50% ретинил палмитат), витамин С и витамин Е, и лутеин, който се смята за най-полезния антиоксидант за очите.

Витамин А

Тялото ни се нуждае от витамин А, тъй като една от най-важните му функции е подкрепата на растежа на клетките и тяхното делене. Той е много важен при осигуряване на добро зрение и спомага за адаптиране на окото към слабо осветена среда. Витамин А под формата на ретинол има оздравяващо действие.

Витамин С

Познат като мощен антиоксидант, витамин С се използва за укрепване на имунитета и резистентността от инфекции на очите в ранна детска възраст.

Друга важна функция на витамина е, че участва в синтеза на колаген, който е важен градивен елемент за частите на окото (роговица, склера и др.)

Витамин Е

Витамин Е действа като антиоксидант и работи като имуностимулант, укрепвайки кръвообращението. Заедно с витамини А и С подпомага укрепването на тъканите и клетките. Приемът му намалява риска от развитие на катаракта в зряла възраст.

Лутеин

Лутеинът е жълт пигмент, който се съдържа в ретината, като най-концентрирани нивата му са в макулата на човешкото око. Той е много важен за зрението, защото филтрира вредната синя светлина и укрепва очните капиляри.

Лутеинът е и мощен антиоксидант, който заедно с витамин С, бета-каротин и витамин Е предпазва клетките от въздействието на вредните радикали, с което се намалява и риска от развитие на хронични заболявания.

За кого са подходящи желираните таблетки Kids Healthy Eyes?

Тъй като основното приложение на продукта е да допринася за здравето на очите на децата, се препоръчва да се консумира след 2 год възраст. Продуктът може да се използва и от възрастни. Имайте в предвид, обаче, че ако сте бременна или кърмите, трябва да се консултирате с лекуващия си лекар преди да използвате продукта. 

Каква е дневната препоръчителна доза?

Деца от 2 до 4 год. могат да приемат една желирана таблетка дневно.

За деца над 4 годишна възраст препоръчителният прием е 1-2 таблетки дневно.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

За деца над 2 годишна възраст: По 1 желирана таблетка дневно. За деца над 4 годишна възраст: По 1-2 желирани таблетки дневно.