Kids Tummy Soothe с джинджифил и калций Nature’s Way - 60 Дъвчащи таблетки

Kids Tummy Soothe с джинджифил и калций Nature’s Way - 60 Дъвчащи таблетки

Ползите от витамините за растящия детски организъм са общодоказани. Те са изключително необходими за растежа, физическото и психическото развитие на всяко едно дете. Витамините Kids Tummy Soothe са тук, за да подпомогнат растежа и развитието на децата като в същото време облекчават някои неразположения.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 31.49 лв. -10%
34.99 лв.
Производител:
Код на продукта: 13361NW
Магически точки: 35
Наличност: В наличност

Състав на продукта

 • Дози в опаковка 60
 • Дози на ден 1-3
 • Една доза 1 дъвчаща таблетка
 • Въглехидрати 1 g
 • Калории 5
 • Разфасовка 60 дъвчащи таблетки
 • Натрий 5 mg
 • Калций 144 mg
 • Джинджифил 5 mg

Описание

Витамините са от съществено значение за правилното функциониране на всички системи на човешкото тяло. Когато има наличие проблеми с имунната или нервната система и чести заболявания, най-напред подозрението пада върху техния дефицит. Правилното хранене трябва да бъде основният източник на хранителни вещества, витамини и минерали. Но то не винаги е достатъчно. Наличието на достатъчно количество витамини в детския организъм е от съществено значение.

Ползите от витамините за детското здраве

Ползите от витамините за растящия детски организъм са общодоказани. Те са изключително необходими за растежа, физическото и психическото развитие на всяко едно дете. Поддържането на здравословна и балансирана диета с достатъчно протеини, мазнини и въглехидрати помага на детето да расте и да боледува по-малко. Но хранителните продукти не винаги са в състояние да осигурят на организма необходимото количество хранителни вещества. Ето защо трябва да използвате химически синтезирани витаминни комплекси, съдържащи необходимата дневна доза от едно или друго полезно вещество. 

Витамините за деца, специално разработени с достатъчно количество разнообразни вещества, подходящи за различни периоди от живота на подрастващите, помагат за хармоничното развитие на целия детски организъм. Значението на витаминните комплекси за растящия организъм не бива да се подценява. Детските витаминни комплекси се произвеждат в атрактивна форма - мечки, риби, други фигурки и имат приятен вкус. Особено необходимо е да бъдат приемани като профилактика на заболявания и през периода на възстановяване след настинка или грип. За правилното функциониране на детския организъм и добро здраве е необходимо да се поддържа балансирана диета, в помощ на която неизменно място намират и детските витамини.

Полезните свойства на джинджифила, който присъства в състава на Kids Tummy Soothe са широко известни на възрастните, така че е напълно разбираемо защо родителите се интересуват от продукти, съдържащи тази ценна съставка, които могат да дават на своите деца. Коренът от джинджифил съдържа повече от четиристотин съединения, включително много минерали, етерични масла, мастни киселини, диетични фибри, витамини и други вещества. Приемът на продукта осигурява следните ползи:

 • Грижа за нормалната чревна функция и апетита;
 • Намалени мускулна болка и неразположения като гадене, повръщане;
 • Облекчено главоболие;
 • Намалено възпалене;
 • По-добри памет и концентрация. 

А ползите от калциевият карбонат – другият основен продукт във витамините са неизброими. Калциевият карбонат е в състояние да повлияе положително на състоянието на човешкото тяло и детския организъм в частност, осигурявайки комплексни ползи. Изключително полезен при киселинен рефлукс, разстроен стомах и нарушено храносмилане.

Как да давате Kids Tummy Soothe на вашите деца? 

Витамините Kids Tummy Soothe не са подходящи за деца под 2 години. Ако детето ви е над тази възраст, препоръчителната дневна доза отново зависи от възрастта му. Витамините се дават както следва: 

 • Деца между 2 и 5 години: сдъвква се по една таблетки, 1-3 пъти дневно;
 • Деца между 6 и 11 години: сдъвкват се по две таблетки, 1-3 пъти дневно.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Дозировка: Да не се използва при деца под 2 годишна възраст.

За деца 2-5 год: По 1 дъвчаща таблетка 1-3 пъти дневно.

За деца: 6-11 год: По 2 дъвчащи таблетки 1-3 пъти дневно.