КЛА / CLA Extreme Now Foods - 90 Меки капсули

КЛА / CLA Extreme Now Foods - 90 Меки капсули

Поддържането на здравословно тегло изисква постоянна физическа активност и подходящите хранителни вещества. КЛА е вид Омега-6 мастна киселина, която има много ползи за здравето, както и дори насърчава здравословното отслабване.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 72.00 лв. -10%
80.00 лв.
Производител:
Код на продукта: 733739017314
Магически точки: 80
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • CLA Свързана линолова киселина 750 mg
  • Калории 10 kcal
  • Разфасовка 90 меки капсули
  • Една доза 1 капсула
  • Дози в опаковка 90
  • Дози на ден 1-3
  • Хром 100 mcg
  • Гуарана 75 mg
  • Зелен чай 150 mg

Описание

Знаете, че мазнините се делят на такива, които са полезни за човешкото тяло и такива, които могат да създадат проблеми. Докато едни се използват просто, за да зареждат тялото с енергия, то други имат мощен, здравословен ефект. Докато някой могат да доведат до здравословни проблеми, то други могат да ги излекуват. 

Една от онези мазнини, която можем да определим като полезна за здравето ни е Конюгираната линолова киселина (CLA). КЛА е мастна киселина, която откриваме в различни храни от животински произход. Тя е популярна добавка и за отслабване и подходяща за онези, които искат да се отърват от излишните мазнини. 

Какво представлява CLA?

Мастните киселини се делят на Омега 3, 6 и 9. Всеки от тези видове има своите ползи за здравето. Линолевата киселина спада към групата на Омега-6 мастните киселини. Ще я откриете в най-големи количества в масла от растителни източници, но е открита и в различни животински продукти, произведени от пасищни животни. Името конюгирана се свързва с начина, по който двойните връзки в молекулата се подреждат. 

Въпреки че линоловата киселина се среща най-често в растителни масла, CLA е най-разпространена в месото и най-вече в месо от пасищни животни.  

Защо киселината е толкова полезна?

Учените установяват, че CLA е изключително полезна и може да помогне на организма по много и разнообразни начини. Хората, които консумират храни, богати на CLA имат намален риск от развитието на заболявания като Диабет тип 2 и различни видове рак. 

Консумацията на богати на CLA храни, най-вече месо и млечни продукти от животни, който се хранят с трева, може да подпомогне здравето на сърцето.   

CLA e подходяща и за онези, които искат да се отърват от няколко излишни килограма. Тя е ефективна, тъй като влияе на размера на мастните клетки. Това прави, CLA подходяща за хора, които искат да редуцират мазнините, особено в областта на корема.

Как да приемате CLA?

Поддържането на здравословно тегло изисква постоянна физическа активност и подходящите хранителни вещества. Ако искате да отслабнете, да намалите мазнините и да се погрижите за здравословното си състояние, приемайте по 3-4 грама CLA дневно в продължение на няколко месеца. 

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте 1 желирана капсула 1-3 дневно, препоръчително 1 час преди хранене.