Коензим Q10 / Co-Q10 60mg HAYA LABS - 120 Kапсули

Коензим Q10 / Co-Q10 60mg HAYA LABS - 120 Kапсули

Коензим Q10 е съединение в човешкия организъм, което се произвежда по естествен път и се съхранява в митохондриите на клетките.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 44.99 лв. -10%
49.99 лв.
Производител:
Код на продукта: 853809007721
Магически точки: 52
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 40-120
  • Дози на ден 1-3
  • Една доза 1 капсула
  • Разфасовка 120 капсули
  • Коензим Q10 60 mg

Описание

Какво представлява Коензим Q10?

Той отговаря за образуването по естествен начин на енергията в клетките, която отговаря за биохимичните процеси в организма и него като цяло. Нормалната работа на клетките стимулира и техните естествени защитни реакции и предотвратява навлизането на вируси и инфекции. Коензимът играе ролята на силен натурален антиоксидант, чийто прием подобрява функцията и работата на всички системи в организма и влияе особено стимулиращо върху дейността на сърцето, черния дроб и мускулите. Дефицитът на Коензим Q10 се отразява негативно, ето защо поддържането на неговите нормални нива е от особено важно значение. Имайте предвид, че спад в нивото на точно това съединение се наблюдава при хора със сърдечно-съдови заболявания, болести на мозъка, с диабет, рак и други тежки болести. Може да се срещне още и под съкращението Co-Q10.

Защо да приемаме CoQ10 на Haya Labs?

Приемът на капсули Коензим Q10 като хранителна добавка действа благотворно върху работата на целия организъм и го защитава от сериозни болестни състояния. Приемът на CoQ10 стимулира синтеза на съединението и се подобрява цялостната защитна реакция на организма. Приема се превантивно срещу заболявания на сърцето, мозъка и черния дроб, но и като средство, което стимулира тяхното по-бързо възстановяване.

  1. Предотвратява натрупването на оксидативен стрес в организма, което води до увреждания на клетъчно ниво и появата на злокачествени образувания, рак, тумори, дегенеративни заболявания, ДНК мутации.
  2. Подобрява функцията на сърдечната и на съдовата система. Увеличеният обем "произведена" енергия в клетките подобрява дейността на сърцето, нормализира кръвното налягане и се бори срещу високия холестерол.
  3. Регулира нивата на кръвната захар и се бори срещу появата на диабет. Спомага срещу нездравословното натрупване на излишни мазнини в клетките. Доказано действа при открит диабет тип 2.
  4. Бори се превантивно срещу ранното стареене на организма при недостатъчно прием хранителни вещества и намалено количество на синтезирания CoQ10.
  5. Подобрява плодовитостта при мъжете и жените при по-напреднала възраст и при различни заболявания на половата система.

Приемът на Коензим Q10 е от жизненоважно значение за правилната работа на човешкото тяло. Това съединение отговаря за здравето на целия организъм и борбата му със злокачествени заболявания. Приемайте Коензим Q10 от Haya Labs на достъпна цена.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

По 1 капсула от 1 до 3 пъти на ден с храна.