Коензим Q10 / CoQ10 120mg SWANSON - 100 Капсули

Коензим Q10 / CoQ10 120mg SWANSON - 100 Капсули

CoQ10 на Swanson съдържат 120 мг. Убихинон, по - известен като коензим ку10. CoQ10 има способността да намали мигрената и главоболието.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 72.45 лв. -10%
80.50 лв.
Производител:
Код на продукта: SWU365
Магически точки: 80
Наличност: В наличност

Състав на продукта

 • Дози в опаковка 100
 • Дози на ден 1
 • Една доза 1 капсула
 • Разфасовка 100 капсули
 • Коензим Q10 120 mg

Описание

Swanson Коензим ку10 представлява хранителна добавка с изключителни качества, във вид на капсули от 120мг. Добавката съдържа Убихинон, Коензим Q10 представляват чудесно допълнение към балансираната хранителна диета, също така са и важен елемент за общата грижа на здравето. 

Какви са преимуществата на Коензим Q10?

 • Съдържа до 120 mg ubiquinone, известен като коензим Q10;
 • Способност за намаляване на мигренозно главоболие;
 • Благоприятни ефекти върху функционирането на мозъка;
 • Поддържа здравата и красива кожа;
 • Подкрепя подобряването на резултатите от обучението;
 • Помощ при лечения на болести на сърцето;
 • Мощна антиоксидантна дейност.

Капслулите CoQ10, известни също като ubiquinone, представляват вещества, подобно на витамини. Убихинонът присъства по естествен начин в тялото и се съхранява в митохондриите, които са отговорни за възпроизводството на енергия. Митохондриите имат свойството да защитават клетките от оксидативен стрес и патогенни бактерии, и вируси. Коензим Q10 взема участие в синтезирането на аденозин трифосфат (ATP), който е един от най-важните транспортери на енергия.

Къде може да се открие коензим ку 10?

Коензим Q10 може да се открие в целият организъм. Най – много количества на CoQ10 могат да бъдат намерени в сърцето, черния дроб, бъбреците, и панкреаса. Коензимът се консумира в малки количества заедно с месо и морски дарове. Нивото на Коензим CoQ10 в организма намалява с напредване на възрастта. Но ниските концентрации на коензима често се срещат и при хора, страдащи от някои заболявания на сърцето. Количеството на CoQ10, консумиран с храната е твърде ниско, за да се повиши значително нивото му в тялото, е необходимо да се осигури с адекватна добавка.

Приложение на продукта

За да се увеличи ефективността на формулата на продукта може да се комбинира с други продукти, които подкрепят работата на митохондриите (например. креатин, L-карнитин). Трябва да консумирате продукта с храна, богата на мазнини, защото тогава CoQ10 е най-разтворим и добре абсорбира.

Няколко думи за компания Суонсън

SWANSON е добре позната компания, оперираща от 1969 г., която предлага богат избор от диетични и хранителни добавки. Сред техните продукти са антиоксиданти, аминокиселинни добавки, продукти, подобряващи имунитета, пробиотици, минерали и витамини. В SWANSON можете също така да закупите добавки, повишаване на вашата сърдечно-съдова издръжливост, пикочните, нервната и храносмилателната системи. Офертата включва продукти, предназначени специално за жени или мъже, както и добавки, помагащи да губи тегло.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 доза дневно.