Коензим Q10 с висока мощност 100mg HAYA LABS - 60 Вега капсули

Коензим Q10 с висока мощност 100mg HAYA LABS - 60 Вега капсули

Коензим Q10 е органично съединение в човешкия организъм, коeто е от жизненоважно значение за работата на клетките и за имунната защита на организма.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 30.60 лв. -10%
34.00 лв.
Производител:
Код на продукта: 835146827644
Магически точки: 34
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Разфасовка 60 вега капсули
  • Една доза 1 капсула
  • Дози в опаковка 30-60
  • Дози на ден 1-2
  • Коензим Q10 100 mg

Описание

Какво трябва да знаем за Коензим Q10?

 Подобно на витамините това съединение се съдържа във всяка една клетка и тъкан, но за разлика от тях, Коензим Q10 отговаря за производството на енергията в самите клетки. Това го прави едно от най-важните съединения в организма. Ето защо при по-ниски нива е препоръчителен допълнителен прием под формата на хранителна добавка, а Коензим Q10 с висока мощност 100 мг от Haya Labs е най-доброто решение да си набавите Коензим при критично ниски нива. Познат още под съкращението CoQ10 се препоръчва за прием при хронична умора, тежка физическа и умствена дейност, стресови ситуации и болестни състояния. Приемът му ще стимулира производството на енергия в клетките, като забележимо ще се почувствате по-жизнени и с по-голям тонус. Доказано подобрява дейността на сърцето, мозъка, черния дроб и мускулите.

Защо да приемаме CoQ10? 

Поддържането на здравословно и балансирано количество Коензим Q10 е от особено важно значение за дълготрайното здраве на организма. Липсата му и по-ниските нива забавят производството на енергия в клетките, като съответно спада и тяхната защита. Така те стават по-податливи на инфекции, различни видове вируси и злокачествени болести. Приемът на CoQ10 с висока мощност ще подейства като "мощна инжекция" с енергия за организма и ще подобри общото здраве при болестни състояния. Ще се премахне чувството на отпадналост, изтощение, липсата на сила и тонус. 

Приемът на капсули Коензим Q10 с висока мощност е подходящ, когато сте постоянно изложени на силни физически и умствени натоварвания, хронична преумора, силна отпадналост и сезонна умора. Той действа терапевтично за възстановяване и набавяне на необходимата жизнена енергия. 

Коензим Q10 освен, че стимулира организма е препоръчително да се приема като превантивно средство срещу появата на тежки заболявания на сърдечно-съдовата система, образуването на злокачествени образувания като рак и тумори, появата на диабет и при слаба плодовитост.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

От 1 до 2 пъти на ден по една капсула с храна.

ХЕЙ ТИ, АБОНИРАЙ СЕ ЗА БЮЛЕТИНА НИ СЕГА И ВЗЕМИ 10% ОТСТЪПКА ОТ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

Ще получаваш промоции, нови продукти и новини.

* Имейл: