Кокосово масло / CoconutRich™ Coconut Oil Extra Virgin 1000 mg Natural Factors - 120 софтгел капсули

Кокосово масло / CoconutRich™ Coconut Oil Extra Virgin 1000 mg Natural Factors - 120 софтгел капсули

Кокосово масло на марката Натурал Факторс представлява хранителна добавка във вид на софтгел капсули от 1000мг. Добавката CoconutRich™ Coconut Oil Extra Virgin стимулира метаболизма и помага за регулиране на телесното тегло, насърчава имунния отговор и поддържа нормалните нива на холестерол в кръвта.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 37.79 лв. -10%
41.99 лв.
Производител:
Код на продукта: 4547NF
Магически точки: 41
Наличност: В наличност

Състав на продукта

 • Дози в опаковка 30
 • Дози на ден 1
 • Една доза 4 капсули
 • Кокосово масло 1000 mg
 • Разфасовка 120 софтгел капсули

Описание

Кокосовото масло на марката Натурал Факторс е естествена хранителна добавка за подпомагане на кожата, косата и ноктите, също така и оптималните стойности на холестерол. Добавката CoconutRich представлява органично, студено пресовано, сертифицирано масло от кокосови орехи във вид на меки гел капсули. Extra Virgin Кокосово олио се състои от 73% органични съставки и подсигурява 1000mg натурално масло от кокос във всяка една софтгел капсула. Формата на капсулите е много удобен вариант и няма съдържание на ГМО!

Какво трябва да знаем за Кокосово масло Екстра Върджин?

Кокосовото обогатено олио съдържа само екстракти от биологично отгледани плодове кокосови орехи. Маслото се извлича от плодовете на кокосовите орехи посредством метода на студено пресоване, което ограничава необходимостта от използване на разтворители, които допълнително ще замразят продукта! Олиото от кокос Extra Virgin е богат източник на средно-верижни триглицериди и ненаситени мастни киселини.

Какви са предимствата на Кокосовото олио?

 • Стимулира метаболизма и помага за регулиране на теглото;
 • Спомага за поддържане на здравословните холестеролни нива и има благоприятно действие над сърдечно-съдовата структура;
 • Подпомага здравия имунен отговор;
 • Има силен противогъбичен и антимикробен ефект;
 • Притежава възстановяващо влияние над кожата, косата и ноктите;
 • Благоприятства върху мозъчната дейност.

Как се извлича маслото от кокосови орехи?

Маслото от кокосови орехи е мощно средство на естествена енергия. Олиото се извлича от плодовете на кокос и е традиционна храна в контитентите Азия, Африка, както и в тихоокеанските острови. Плодовете се използват в аюрведическата медицина в продължение на хилядолетия. Имат силни противогъбични и антивирусни свойства, и по естествен начин стимулират функциите на имунната защита.

Какво е съдържанието на кокосовото масло?

Кокосовото масло няма съдържание на транс мазнини и е богат извор на средноверижни триглицериди, стимулиращи метаболизма и спомагат за поддържането на здравословното телесно тегло. Средноверижните триглицериди са много по-лесни за смилане и разграждане в сравнение с други мазнини. Триглицеридите са отличен източник на мастни киселини, антиоксиданти, както и на други хранителни вещества.

Обобщение

Кокосово масло Extra Virgin Coconut Oil на марката Натурал Факторс е студено пресовано и в производството му не се използват разтворители. Възможно е съдържанието на меките капсули софтгел да се втвърди при температура под 23 градуса, което няма да повлияе на качеството му по никакъв начин.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Да се приемат по 4 капсули наведнъж на ден с храна.