Колаген 30 + Серамиди / Collagen30 with Ceramides Webber Naturals - 120 таблетки

Колаген 30 + Серамиди / Collagen30 with Ceramides Webber Naturals - 120 таблетки

Колаген 30 плюс Серамиди е усъвършенствана формула, насърчаваща интензивната хидратация за естествено мека и блестяща кожа. В състава на Collagen30 са включени добавките хиалуронова киселина, биотин и витамин С, за да подкрепят косата, кожата и ноктите. Допълнителните Серамиди подобряват хидратацията и еластичността на кожата.

63.59 лв.
Производител:
Код на продукта: 3669WN
Магически точки: 63
Наличност: В наличност

Състав на продукта

 • Дози в опаковка 60
 • Дози на ден 2
 • Една доза 2 таблетки
 • Ceramosides™ Фитосерамиди /Triticum aestivym/, екстракт (семена) 7.5 mg
 • Verisol® Bioactive Collagen Peptides™ 625 mg
 • Хиалуронова киселина 5 mg
 • Хидролизиран колаген тип I и III (говежди) 25 mg
 • Разфасовка 120 таблетки
 • Биотин 125 µg
 • Витамин C 15 mg

Описание

Какви са предимствата на колагена и серамидите?

 • Усъвършенстваната формула на колаген насърчава интензивното хидратиране на меката и блестяща кожа;
 • Заличаване на фините линийки около очите, както и образуването на дълбоки бръчки за кратък период от време, по-малко от 30 дни;
 • Формула с Хиалуронова киселина, Биотин и Витамин С за цялостна поддръжка на косата, кожата и ноктите;
 • Съдържат се серамиди, клинично изследвани за подобряване на хидратирането и еластирането на вашата кожа до 15 дни;
 • Обновява кожата, подхранва косата и укрепва ноктите за по-малко от 30 дни.

Какво представлява съставката серамиди?

CeramosidesTM е клинично изследван комплекс от изцяло природни съставки, подобряващи еластичността и хидратацията на кожата. В допълнение, формулата на добавката съдържа Витамин С, който е жизненоважен за образуването на съставката колаген, плюс биотин за подобряване на дебелината и здравината на ноктите и косата.

Какви са функциите на колаген 30?

Collagen30 съдържа клинично изследван Verisol®, съставка, съставена от колагенови пептиди. Мастните пептиди са много малки парченца колаген, които се усвояват лесно и се използват от тялото в сравнение с други форми на колаген. За разлика от локалните продукти за красота, Collagen30 подобрява кожата отвътре, като стимулира създаването на нов, здрав колаген, изглажда образуването на бръчки и увеличава еластичността и плътността на кожата.

Какво представлява добавката Колаген 30 плюс Керамиди?

Collagen30 с керамиди от марката Webber Naturals е изключителна комбинация, която включва съставката Verisol Bioactive Collagen Peptides с добавени хиалуронова киселина, Витамин Ц, Биотин и Ceramoside™ фитоцерамиди (церамиди от растителен произход), които работят в тандем, за да подобрят еластичността и гладкия вид на кожата, както и да създадат хидратиращо сияние.

Керамидите представляват липиди, блокиращи влагата между клетките на кожата, за да удължат хидратацията. Основният структурен протеин в кожата, колагенът, има поддържаща функция на еластичност и здравина. 

Допълнителни характеристики

Клинични проучвания доказват, че добавката Колаген и Серамиди насърчава изграждането на колаген в клетките на кожата. Целта е да подпомогне за ограничаване на образуването дълбоките бръчки, което довежда до подмладяване на кожата за по-малко от 30 дни. Включения Витамин Ц е изключително важен за възпроизводството на колаген, а Биотинът е основно хранително вещество за здравословния вид на кожата, косата и ноктите.

Добавката CeramosidesTM е клинично изследвана, изцяло натурална комбинация от концентрирани фитоцерамиди и други липиди, за които е доказано, че възстановяват еластичността и хидратирането на кожата до 15 дни.

Колаген 30 с керамиди от Уебър Натуралс стимулира здравето отвътре, като се грижи за красивия вид на кожата ви отвътре навън.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 2 таблетки 2 пъти дневно.