Колаген 500 mg с Лизин и Витамин С / Collagen with Lysine + Vitamin C Webber Naturals - 120 таблетки

Колаген 500 mg с Лизин и Витамин С / Collagen with Lysine + Vitamin C Webber Naturals - 120 таблетки

Колаген с Лизин плюс Витамин С на марката Webber Naturals представлява хранителна добавка във вид на таблетки от 500мг. Добавката Collagen with Lysine + Vitamin C повишава здравословния вид на съединителната тъкан, ставите, кожата и венците. Колагенът подпомага възстановяването на нараняванията на мускулите, понижава болките в ставите и стопира дегенерацията на съединителните тъкани.

36.00 лв.
Производител:
Код на продукта: 3386WN
Магически точки: 36
Наличност: В наличност

Състав на продукта

 • Дози в опаковка 120
 • Дози на ден 3
 • Една доза 1 таблетка
 • Л-Лизин 50 mg
 • Хидролизиран колаген тип II 500 mg
 • Разфасовка 120 таблетки
 • Витамин C 30 mg

Описание

Комбинацията на Колаген плюс Лизин и Витамин С на марката Webber Naturals представлява хранителна добавка във вид на таблетки от 500мг. Таблетките Колаген са безопасни и добре поносими.

Кои са предимствата на Колаген добавката?

 • Спомага при производството на колаген и съединителна тъкан;
 • Грижи се за нормалния вид на костите, хрущялите, венците и зъбите.

Какво представлява съставката Колаген?

Колаген добавката е изключително изобилен протеин в човешкото тяло, като колаген от тип II съставя значителна част от хиалиновия хрущял в ставите. Колагенът е жизненоважен за образуването на скъфъл, върху който е изградена костта, колагенът си взаимодейства с аминокиселината Лизин, и Витамин С, за подобрят мускулно-скелетното здраве, помагайки за борбата с остеопорозата и други костни заболявания.

По-силните стави и кости са по-устойчиви на ежедневно износване и на спортни контузии и наранявания от падане. Съставките колаген и еластин представляват динамична двойка на кожата и ставите, осигуряват гъвкавост и здравина по цялото тяло. Въпреки това, ситуации като ултравиолетовата светлина, нараняванията на ставите, както и хронично възпаление могат да сведат до нарушено синтезиране на колаген и еластин, допринасяйки за по-слаба съединителна тъкан, по-пореста костна система, дехидратирана, слабо оксигенирана и недохранена кожа, със склонност към увисване и образуване на бръчки. 

Защо Колаген с Лизин и Витамин Ц?

Добавката Колаген с Лизин + Витамин Ц на марката Уебър Натурали осигурява важни хранителни вещества, работещи синергично за повишаване на здравето на съединителната тъкан, поддържане на силата на ставите, еластичността и устойчивостта, независимо от възрастта ви. Комбинираната добавка с Колаген подсигурява добавени ползи за здрава и хидратирана кожа.

Какви са предимствата на добавката с Колаген?

 • Уникален висококачествен Колаген тип 2;
 • Повишава здравето на съединителната тъкан, венците, ставите и кожата;
 • Подпомага възстановяването от наранявания на мускулите;
 • Понижава болките в ставите и стопира дегенерацията на съединителните тъкани;
 • Добра поносимост, натурално срещана и безопасна добавка, която представлява малък риск от взаимодействие с медикаменти.

Обобщение

Изчерпаните ресурси на колаген могат да бъдат възобновени чрез избора на Колаген с Лизин + Витамин С на марката Webber Naturals. Уникалната колагенова формула сработва за понижаване вероятността от образуване на дегенеративни ставни състояния като остеоартрит, подкрепа при мускулни наранявания, тласък на здравето на костите, както и подобряване на вашата кожата с гладка, еластична и хидратирана визия!

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 таблетка 3 пъти дневно.