Колаген / Collagen 500mg HAYA LABS - 90 Капсули

Колаген / Collagen 500mg HAYA LABS - 90 Капсули

Колаген 500 мг от Haya Labs - 90 капсули за здравето на вашите кости, сухожилия, кожа, коса, нокти и за подобряване на храносмилането.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 27.00 лв. -10%
30.00 лв.
Производител:
Код на продукта: 853809007493
Магически точки: 30
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Разфасовка 90 капсули
  • Една доза 1 капсула
  • Дози в опаковка 15-22
  • Дози на ден 4-6
  • Колаген 500 mg

Описание

Какво знаем за Колагена и защо е важен за човешкото тяло?

Колагенът се открива в около една трета от общото количество протеин, който се синтезира в тялото. Той е жизнено необходим за нормалното здраве на организма и е един от най-важните протеини за тялото на човека. Взима участие в изграждането на костите, хрущялите и на всички съединителни тъкани.

Знаете ли, че ...

  • Познати са ни общо 28 вида колаген, които се разделят в зависимост от състава си на аминокиселини.
  • В тялото ни се открива основно Колаген от тип 1, който е около 90% от общото количество.
  • Всички сухожилия в тялото, вътрешните ни органи, както и в органичната част на костите са съставени основно от колаген.
  • Колагенът е основен компонент, от който е съставена човешката кожа.

Колагенът се произвежда в човешкото тяло, но също може да бъде набавен и чрез храната, която консумираме. Той се съдържа в различните видове месо, млечните продукти, яйцата, бобовите храни, ядките и много други. Но както знаете с напредването на годините почти всички процеси в организма се забавят, а това се отразява и негативно на количеството колаген в тялото. Поради тази причина приемът на Колаген 500 мг на Haya Labs като допълнителна здравословна и хранителна добавка ще повлияе благоприятно върху общото ви здраве.

За какво помага приемът на Колаген 500 мг от Haya Labs на капсули?

Подразбира се, че след като Collagen е един от основните протеини в тялото на човек, то той e с основно значение и за неговото здраве. Всички наши кости, сухожилия, хрущяли и връзки се изграждат благодарение на колагена. Цялата човешка костна структура плюс връзките, които държат тялото ни изправено и в движение, разчитат на нормалните нива на колаген. Той подпомага тяхната здравина, сила и издръжливост. Колагенът подобрява двигателните способности, предотвратява възможността от развитието на костни болести и редуцира болките при движение. 

Кожата е най-големият човешки орган, а тя също е изградена основно от колаген. Нейната еластичност, здравина и възможности за възстановяване при изгаряния и рани се поддържат от нивото на колаген в тялото. Той е подхранващ елемент, който отговаря за здравето й.

Колагенът също помага за нормалното храносмилане. Подобрява антиоксидантните процеси в организма, пречиства тялото от натрупан оксидативен стрес. Приемът на колаген е здравословен избор и навик, който ще поддържа младостта и здравето ви по-дълго.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте от 4 до 6 капсули на ден.

ХЕЙ ТИ, АБОНИРАЙ СЕ ЗА БЮЛЕТИНА НИ СЕГА И ВЗЕМИ 10% ОТСТЪПКА ОТ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

Ще получаваш промоции, нови продукти и новини.

* Имейл: