Колаген тип 2 UC-II 40 mg Now Foods - 60 Капсули

Колаген тип 2 UC-II 40 mg Now Foods - 60 Капсули

Колаген Type II, който работи в полза за поддържането на здравето на костите, ставите, хрущялите, съединителните тъкани, косата, кожата, ноктите, мускулите и други. Един от основните компоненти на човешкия организъм.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 73.80 лв. -10%
82.00 лв.
Производител:
Код на продукта: 733739031341
Магически точки: 82
Наличност: В наличност

Състав на продукта

 • Aquamin® TG 250 mg
 • UC-II пилешки колаген 40 mg
 • Разфасовка 60 веган капсула
 • Една доза 1 веган капсула
 • Дози в опаковка 60
 • Дози на ден 1
 • Калций 80 mg

Описание

Какво представлява UC-II Type II Колаген?

UC-II Type II Collagen е специална формула, която съдържа колаген с изцяло натурален характер. Колагенът е основният компонент, който изгражда всички съединителни тъкани в тялото, включително и костите, мускулите, хрущялите, косата, ноктите и кожата. 

За създаването на хранителната добавка на Now Foods се извлича Колаген тип 2 от пилешки хрущял. Натуралният състав гарантира неговото по-пълноценно абсорбиране от организма, като достига право до местата, където той е необходим.

Защо е необходимо да приемате Колаген, дори и профилактично?

Колагенът може да се каже, че е най-важният структурен протеин, които участва не само в изграждането, здравината, еластичността, мобилността и силата на нашите стави. Но и неговото здравословно количество в организма спомага за запазването на тяхното състояние с течение на годините.

Когато възрастта напредне, тялото не успява да произвежда достатъчно количество, за да поддържа нормалното здраве и функция на ставите и на съединителните тъкани. Неговите ниски нива могат да започнат да се наблюдават още:

 • при високо физическо натоварване при спортисти и атлети;
 • при неправилно хранене и недостатъчен прием на хранителни вещества;
 • при недостатъчно време на правилно протичане на възстановителните процеси в организма;
 • при проблеми с метаболизма и обработването на веществата от тялото и други.

Кои са първите симптоми, които могат да ни подскажат, че имаме недостиг на Колаген?

Кожата - първото място, на което се отразява липсата на Колаген в организма е най-големият човешки орган, а именно кожата. Тя до голяма степен е изградена от Колаген, а при неговата липса се забелязва сухота, липса на блясък, поява на бръчки, отпускане, поява на целулит, задържане на течности и други.

Стави - като основна съставка част на ставите в организма, липсата им на захранване с Collagen води до влошаване на подвижността на тялото. Движенията стават все по-трудни, сковани, болезнени. 

Кости - опорно-двигателният апарат в тялото съдържа 90% Колаген. Неговият дефицит може да доведе до скованост, трудно движение, повишена чупливост на костите, остеопороза и други.

Коса и нокти - чупливи нокти с бели петна, както и чуплива коса, без блясък, поява на бели кости са все  признаци на недостатъчно колаген в тялото.

Други признаци, които съпътстват колагеновият дефицит са схващания на мускулите, поява на разширени вени, отслабване на зрението, поява на умора, безсъние и други.

Колагенът е един от задължителните елементи на човешкия организъм. Приемането на UC-II Type II Колаген 40 mg от Now Foods ще подобри вашето здраве и ще се отрази благоприятно върху живота ви.

Хранителната добавка от Now Foods е със специално подсилена формула, в която са добавени минерали, извлечени от червени водорасли. Те са един от най-наситените натурални източници на Калций (Ca) и на други минерали (над 70 вида).

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте 1 вегетарианска капсула вечер преди лягане на празен стомах.

ХЕЙ ТИ, АБОНИРАЙ СЕ ЗА БЮЛЕТИНА НИ СЕГА И ВЗЕМИ 10% ОТСТЪПКА ОТ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

Ще получаваш промоции, нови продукти и новини.

* Имейл: