Комплекс от витамин Д2 и Д3 / Vitamin D Complex with Vitamins D2 & D3 SWANSON - 60 капсули

Комплекс от витамин Д2 и Д3 / Vitamin D Complex with Vitamins D2 & D3 SWANSON - 60 капсули

Витамин D е много специален витамин. За да си го осигурим, имаме нужда от много слънце или специална хранителна добавка. Комплексът витамин D2 и D3 може да осигури на телата ни нужното количество витамин D за здрав и силен организъм.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 21.06 лв. -10%
23.40 лв.
Производител:
Код на продукта: SW1588
Магически точки: 20
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 60
  • Дози на ден 1
  • Една доза 1 капсула
  • Разфасовка 60 капсули
  • Витамин D 50 µg

Описание

Витамин D е много специален витамин. За разлика от останалите, той почти не може да бъде набавен с храната. За да си го осигурим, ние имаме нужда от слънце. Витамин D се абсорбира през кожата и е изключително важен за доброто функциониране на организма ни и за поддържане на жизнения тонус. 

Но дори и да не водите заседнал начин на живот, няма гаранция, че получавате достатъчно количество от „слънчевия витамин“. Дрехите и слънцезащитните продукти, които използваме, могат ни попречат да си го набавим, а за хората с чувствителна кожа не е подходящо да се излагат прекалено дълго време на слънце. 

За щастие комплексът от витамин D2 и D3 на Swanson е един от най-препоръчваните продукти за набавяне на нужните нива на витамин D.

Защо е важно да си набавяте достатъчно витамин D?

  • Витамин D, заедно с калций, участва в изграждането на костите, затова и честа практика е новородени бебета и малки деца да приемат добавката през студените месеци от годината.
  • Ролята му за костната плътност е важна и при възрастни;
  • Витамин D благоприятства функциите на сърдечно-съдовата система, затова е и подходящ за хора, страдащи от затлъстяване, които са с повишен риск от сърдечни проблеми;
  • Витамин D не случайно е наречен „слънчевият витамин“ – той се грижи за щастието и доброто настроение.

Защо да изберете продукта от Swanson?

На пазара ще откриете много продукти и няколко форми на витамин D. Това може да ви обърка и да не може да вземете решение коя е най-добрата за вашите нужди. И с право.

Няма еднозначен отговор на въпроса коя форма на витамин D е най-ефикасна. Затова приемът на комплекс витамин D2 и D3 ви гарантира спокойствието, че правите най-доброто за тялото си като му давате две различни форми на така важния слънчев витамин. 

Как да приемате продукта? 

По време на зимните месеци или, ако страдате от чувствителна кожа, добре е да приемате витамин D под формата на хранителна добавка. Приемайте по една капсула от продукта на Swanson по време на хранене или с много вода. 

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по една веге капсула дневно с храна и вода