Комплексна формула от босвелия и куркумин / Full Spectrum Boswellia and Curcumin SWANSON - 60 Капсули

Комплексна формула от босвелия и куркумин / Full Spectrum Boswellia and Curcumin SWANSON - 60 Капсули

Комплексната формула от босвелия и куркумин на марката SWANSON се предлага в опаковка от 60 капсули. Силната комбинация от съвместно подкрепящи се Босвелия и Куркумин се обединява срещу образуваните в тялото свободни радикали.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 18.81 лв. -10%
20.90 лв.
Производител:
Код на продукта: 5999076206202
Магически точки: 20
Наличност: В наличност

Състав на продукта

 • Дози в опаковка 60
 • Дози на ден 1
 • Една доза 1 капсула
 • Разфасовка 60 капсули
 • Босвелия 300 mg
 • Куркума 300 mg

Описание

Хранителната добавка Комплексната формула от Boswellia и Curcumin е част от билкова традиция, която датира от векове. Босвелия и куркумин блокират активността на индуцируемия ензим, СОХ-2, който е отговорен за производството на химикали, участващи във възпалителните процеси на организма. Те насърчават съвместната гъвкавост и функция, както и заздравяването на тъканта.

Какви са произходът и историята на билките Куркума и Босвелия?

Билката Босвелия серата е с произход от Индия, известна още като индийски тамян или тамяново дърво. Смолата от Босвелия е била използвана за заболявания като диария, дизентерия, артрит, белодробни заболявания, както и за изчистване на тялото от паразитни червеи.

Куркума Лонга е растение, което расте в много части на света, главно в Азия и Южна Америка. Неговите предимства във фитотерапевтичната профилактика са известни от години. Куркума е проучен доста добре и произхода на изследвания дати от 19-ти век. След анализ на химическия състав, куркуминът е изолиран, което дава характерен жълт цвят на растението. Това е съставка, както по-късно доказано, отговорна за цялата терапевтична дейност на растението.

Какво трябва да знаем за Босвелия и куркумин?

Подобно на други билкови продукти в Swanson, Комплексната формула на Boswellia и куркумин е създадена от 100 % чисти традиционни билки. Пълен спектър Boswellia и Curcumin - уникална комбинация от две високоефективни билки, поддържащи движение апарат и действащ антиоксидант. Благодарение на синергията на действие, тази добавка преустановява други популярни продукти от този тип. 

Предимства на комплексната формула:

 • Представлява силна комбинация от съвместно подкрепящи се съставки босвелия и куркума срещу образуването на свободни радикали;
 • Пълен спектър® формула, включваща растителни съставки без ненужна допълнителна обработка;
 • Всяка порция на Суонсън Комплексна формула доставя по 300 мг. от билковата порция от билките Curcuma Longa и Boswellia Serrata;
 • Формулата е тествана за чистота и безопасност.

Какви са свойствата на комплексната формула Босвелия и Куркумин?

Суонсон пълен спектър от Boswellia и Curcumin е сплотена подготовка в борбата срещу комплексни болести. Хранителната добавка се основава на две високоефективни билки, тамян и куркума. Тамянът има противовъзпалително действие и е известен с неговите противоракови свойства. Boswellia има силен имуно - модулиращ ефект, използва анти-аритмично действие и е изключително подходящ при хроничен или улцерозен колит.

Основни свойства на билковият продукт:

 • Перфектната комбинация от две популярни билки;
 • Съвместна подкрепа;
 • Уникален антиоксидант;
 • Подхранва ставния хрущял;
 • Подобрява кръвоснабдяването и подвижността на ставите;
 • Намалява сутрешната скованост на ставите;
 • Облекчава дискомфорта, свързан с претоварване на апарата за придвижване;
 • Понижава нивата на хистамин.

Допълнителна клинична информация:

Суонсън Комплексна формула от Boswelia и Curcuma носи облекчение за тялото ви, има противовъзпалителен ефект, укрепва и регенерира хрущялно - ставната тъкан, осигурявайки подкрепа на движещите се органи.

Босвелиевата киселина е доказано, че има изразен противовъзпалителен ефект, сравнено с противовъзпалителния ефект на ибупрофен. Намаляване на тъканни катаболни процеси и защита но ставния хрущял от разрушителните ефекти на някои ензими. Капсулите с Босвелия и Куркума подобряват кръвоснабдяването на ставите, засегнати от възпаление. 

Това действие води до значително клинично подобрение!

Особено за намаляване на подуването и сутрешната скованост, за облекчаване на болката, подобряване на подвижността на ставите и по-ниска кортикотерапия и следователно за цялостно подобряване на комфорта на живота.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте поп 1 доза дневно.