Контрол върху пикочния мехур / Ultimate® Bladder Control Natural Factors - 60 капсули

Контрол върху пикочния мехур / Ultimate® Bladder Control Natural Factors - 60 капсули

Контрол върху пикочен мехур на марката Натурал Факторс представлява хранителна добавка във вид на капсули. Добавката Ultimate® Bladder Control се грижи за поддържането на нормалното действие на пикочния мехур, състоянието на простатата и регулира честотата на нощното уриниране.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 28.70 лв. -10%
31.89 лв.
Производител:
Код на продукта: 0393PN
Магически точки: 25
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 60
  • Дози на ден 2
  • Една доза 1
  • Разфасовка 60 капсули
  • Тиквено семе Екстракт 262 mg

Описание

Контролът върху пикочния мехур на марката Натурал Факторс представлява хранителна добавка във вид на капсули. Ultimate Контрол на пикочния мехур допринася за нормалното уриниране. 

Осигурява се чист екстракт от тиквени семена, представляващ незаменимо природно средство за поддържане на нормалното действие на пикочния мехур!

Какви са предимствата на Контрол върху пикочен мехур?

  • Облекчава състоянието на свръхактивност на пикочния мехур;
  • Помага за намаляване на честата и / или спешна необходимост от уриниране;
  • Укрепва действието върху мускулатурата на пикочния мехур;
  • Намалява се неконтролираното уриниране през нощта, както и уринарна инконтиненция, включително при емоционален стрес, смях, кашлица, кихане и др.;
  • Поддържа състоянието на простатата.

С какви проблеми се справя Ултимейт Бледър Контрол?

Всеки шести човек над 40-годишна възраст започва да се оплаква от невъзможност за контролиране на задържане на урината. Съвремието предлага на жените оперативна намеса за укрепване на мускулатурата на тазовото дъно. 

Свръхактивен пикочен мехур представлява клиничен синдром, който включва различни симптоми. Състоянието е свързано с отслабване на мехура и сфинктерния мускул, контролиращи освобождаването на урината.

Какво представлява екстрактът Ultimate® Bladder Control?

В днешни дни канадската марка Natural Factors предлага отлично естествено решение на проблема с честите, спешни пориви за уриниране. Разтворът е екстракт от тиквени семена, което значително облекчава състоянието на свръхактивния пикочен мехур.

Как действат тиквените семена от добавката Контрол върху пикочен мехур?

Семената от тиква подпомагат контрола на пикочния мехур. И не присъстват случайно в различни естествени продукти в подкрепа на пикочно - половата система. За съжаление, преобладаващо екстрактите са мастно - разтворими, а това нарушава тяхното качество. 

За разлика от мастноразтворимите есенции, водоразтворимите екстракти от тиквено семе са много по - ефективни и тяхното действие се проявява много по - бързо с течение на времето. Ето защо Ultimate Контрол на пикочния мехур от 262mg съдържа 100% естествени, водоразтворими есенции от семената на тиква и е с изключителен ефект върху пикочния мехур!

Обобщение

В допълнение към отличния си абсорбционен капацитет, екстрактът от семена на тикви в продукта Ултимейт Контрол на пикочен мехур облекчава голяма част от нарушенията на урината, открити при двата пола. Други въздействия върху организма могат да бъдат в подкрепа на повишеното кръвно налягане, атеросклероза, намаляване на кръвната захар и е с доказано действие при упорити запеци.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 капсула 2 пъти на ден.