Кора от Бяла върба / Willow 400 mg Nature's Way - 60 Капсули

Кора от Бяла върба / Willow 400 mg Nature's Way - 60 Капсули

Екстрактът от кора на бяла върба подпомага изхвърлянето на течности от организма, поради което се счита, че подпомага работата на пикочната система, бъбреците и предпазва пикочните пътища от инфекции.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 44.73 лв. -10%
49.70 лв.
Производител:
Код на продукта: 63600NW
Магически точки: 49
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 30
  • Дози на ден 2
  • Една доза 2 капсули
  • Разфасовка 60 капсули
  • Кора от бяла върба 400 mg Екстракт от вътрешна кора, 15% салицин

Описание

С настъпването на есента, организмът ни се нуждае от подкрепа за укрепване на имунната система и правилно функциониране на пикочните пътища, защото настинките често ни засягат именно там. 

Често се доверяваме на аспирин, когато се борим с досадните настинки. Но знаете ли, че киселината, която е активното вещество в аспирин, се синтезира естествено при прием на кора от бяла върба? Причината е, че тя съдържа вещество, наречено салицин, което в организма се преобразува на салицилова киселина.

Именно това прави от продукта натурално средство за повишаване на устойчивостта ни към настинки, но и играе ролята на средство срещу възпаления. Приемът на кора от бяла върба се препоръчва за пациенти, които страдат от подагра, ревматични болки, главоболие, болки от възпален зъб и др.

За какво се използва и как ни помага кората от бяла върба?

Поради наличието на веществото салицин, екстрактът от кора на бяла върба играе ролята на естествен аналгитик, т.е. повишава възстановителните способности на организма в борбата с простуда и грип. Затова и се препоръчва да се приема през студените месеци, когато имунната ни система е податлива на патогени.

Активното вещество в продукта на Nature's way облекчава болки, предизвикани от възпаления, затова и приемът му се препоръчва при зъбобол или главоболие. Освен това е ефикасен при мускулни болки и повишена телесна температура, но за разлика от лекарствата, произведени по изкуствен път, не влияе негативно върху стомаха.

При пациенти, страдащи от подагра, капсулите помагат като помагат на организма да се освободи от натрупаното количество пикочна киселина.

Екстрактът от кора на бяла върба подпомага изхвърлянето на течности от организма, поради което се счита, че подпомага работата на пикочната система, бъбреците и предпазва пикочните пътища от инфекции.

За кого са подходящи капсулите от кора от Бяла върба?

Продуктът е подходящ за възрастни, които нямат проблеми със стомаха (гастрит и др). Те могат да приемат капсулите за облекчаване на симптомите на подагра, ревматични и мускулни болки, повишена температура, настинки, грип. Продуктът не е подходящ за деца.

Как да приемате Бяла върба от Nature’s way?

Ако искате да се погрижите за здравето на отделителната си система по естествен начин, приемайте по две капсули от продукта два пъти дневно. Препоръчително е да го правите по време на хранене. 

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 2 капсули 2 пъти на ден, за предпочитане с храна.