Кора от мравчено дърво / Pau d' Arco 500 mg NOW - 100 Капсули

Кора от мравчено дърво / Pau d' Arco 500 mg NOW - 100 Капсули

Кората от мравчено дърво често се използва за лечение на различни възпаления на стомаха, кожата и други. Причината за това са няколко съединения, открити в кората, които се смятат за виновници за нейните полезни свойства: лапахол и бета-лапахон.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 25.20 лв. -10%
28.00 лв.
Производител:
Код на продукта: 733739047250
Магически точки: 28
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 50
  • Дози на ден 1-2
  • Една доза 2 капсули
  • Разфасовка 100 капсули
  • Калций 30 mg
  • Мравчено дърво 1000 mg

Описание

Искате ли да се погрижите по-добре за здравето си?

Да прочистите организма си и да се предпазите от инфекции? 

Да се почувствате здрави, силни и енергични? 

Ако да, то може да се доверите на лечебната сила на мравченото дърво, растящо в дивите гори на Амазония. Известна под името Pau d ‘Arco, ето какво трябва да знаете за добавката, създадена от кората на това да дърво: 

Какво представлява екстрактът от кора от мравчено дърво? 

Pau d'arco е наименованието на няколко вида дървета, открити в тропическите гори на Централна и Южна Америка. Дървото може да достигне над 50 метра височина и е известно със своите розово-лилави цветя, които се появяват преди да се появят нови листа. 

Но това, с което дървото най-много привлича почитатели от различни части на света, е неговата устойчива на гниене дървесина. Тя е използвана от местните за направата на лъкове, а външната кора често се използва за лечение на различни възпаления на стомаха, кожата и други. 

Причината за това са няколко съединения, открити в кората, които се смятат за виновници за нейните полезни свойства: лапахол и бета-лапахон.

Кои са полезните свойства на кората от мравчено дърво?

Против гъбички и бактерии

Изследванията показват, че екстрактът от кора от мравчено дърво има антибактериални и противогъбични свойства. Смята се, че екстрактът инхибира процесите, от които бактериите и гъбите се нуждаят за производството на кислород и енергия. По този начин те биват унищожени и елиминирани от организма. 

Бори се с инфекциите 

Смята се, че екстрактът от кора от мравчено дърво потиска възпалението - естествената реакция на организма към нараняване. И докато понякога възпалението е нещо хубаво, смята се, че хроничното възпаление може да доведе до заболявания като диабет, рак и сърдечно-съдови заболявания. 

Може да помогне при отслабване 

Според проучвания, приемът на екстракт от кора от мравчено дърво потиска панкреатичната липаза, ензим, благодарение на който тялото усвоява приетите мазнини. Блокирането на този ензим намалява храносмилането на мазнините, което води до по-малко усвоени калории, а от там и до намаляване на теглото. 

Как да приемате кора от мравчено дърво под формата на хранителна добавка? 

Ако искате да се възползвате от полезните свойства на кора от мравчено дърво, можете да я приемате под формата на хранителна добавка от Now Foods. Приемът на 2 капсули 1-2 пъти дневно е напълно достатъчен, да се радвате на ползите, които тази амазонска билка има. 

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 2 таблетки 1 до 2 пъти на ден.