Корен от Глухарче / Dandelion Root Swanson - 60 Капсули

Корен от Глухарче / Dandelion Root Swanson - 60 Капсули

Коренът от глухарче има много и разнообразни ползи за здравето. Приемайте капсулите корен от глухарче на Swanson, за да се възползвате максимално от полезните свойства на растението.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 17.82 лв. -10%
19.80 лв.
Производител:
Код на продукта: SW1336
Магически точки: 26
Наличност: В наличност

Състав на продукта

 • Дози в опаковка 30
 • Дози на ден 1
 • Една доза 2 капсули
 • Разфасовка 60 капсули
 • Глухарче корен 4:1 1.03 mg

Описание

Голяма част от хората приемат глухарчето като досаден плевел, който пречи на градината им да се развива. Ала знаете ли, че корените от това широкоразпространено растение крият много ползи за здравето?

Коренът от глухарче може да се открие в много и разнообразни форми: 

 • Като чай;
 • Като тинктура;
 • Като хранителна добавка, под фромата на капсули. 

Ето какво трябва да знаете за коренът от глухарче и как да го приемате под формата на хранителна добавка от Swanson.

Защо коренът глухарче е толкова полезен?

Коренът от глухарче има очистващи свойства и помага на черния дроб и организма да се прочистят от натрупаните в тялото токсини. Веднъж прочистени, всички системи в тялото ще започнат да функционират по-добре, а вие ще се чувствате здрави и във форма.

Като естествен диуретик, коренът от глухарче спомага за отделянето на урина, което означава, че успешно се бори както с изхвърлянето на пикочна киселина (задържането ѝ може да доведе до подагра), така и с бактериите в уринарния тракт.

Сред ползите от консумацията на корен от глухарче е и че той има свойството да подсилва имунната система, което го прави добър естествен помощник когато сезоните се сменят. 

Според някои твърдения, корентъ от глухарче дори има антиракови свойства. Растението има силата да спре развитието на раковите клетки, а от там и да подобри състоянието на пациента. 

За кого е подходящ коренът от глухарче?

Ако се чудите дали коренът от глухарче може да бъде полезен за вас, добре е да знаете, че растението показва положителен ефект, ако: 

 • Страдате от кожни проблеми, акне, розацея и други. Коренът от глухарче намалява възпаленията и по този начин успокоява кожата;
 • Имате проблеми със сърцето и кръвоносните съдове. Като естествен диуретик, коренът има силата да регулира кръвното налягане, а от там и да се грижи за здравето на сърцето;
 • Страдате от киселини в стомаха;
 • Имате проблеми с храносмилателната система. 

Как да приемате корен от глухарче под формата на добавка?

Изберете Корен от Глухарче на Swanson за да се възползвате от всички полезни качества на растението.  Приемайте по две капсули дневно, за  да  се възползвате максимало от полезните свойства на растението.

Внимание! Ако имате проблеми с бъбреците или жлъчния мехур, НЕ приемайте продукта, преди да сте се консултирали с лекуващ лекар. 

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по две капсули на ден с вода