Корен от кудзу / Kudzu Root 500mg SWANSON - 60 Капсули

Корен от кудзу / Kudzu Root 500mg SWANSON - 60 Капсули

Кудзу Корен представлява лечебно растение, известно в традицията на китайската медицина от хиляди години. Коренът Кудзу е натурално средство, което позволява детоксикацията на тялото и повишава ефективността срещу зависимости като алкохолизъм и тютюнопушене.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 21.51 лв. -10%
23.90 лв.
Производител:
Код на продукта: 5999076206197
Магически точки: 23
Наличност: В наличност

Състав на продукта

 • Дози в опаковка 60
 • Дози на ден 2
 • Една доза 1 капсула
 • Разфасовка 60 капсули
 • Корен от кудзу 500 mg

Описание

Лечебното растение Кудзу се предлага под формата на капсули от 500 мг. Билката Kudzu е известна в китайската традиционна медицина от хилядолетие. Суонсън създава естественото билково средство под формата на капсули, позволяващи детоксикация на тялото и ефективна борба срещу зависимости.

Проучванията показват ефективността на капсулите Кудзу към зависимостта към алкохола и цигарите.

Ключови функции на Kudzu Root

 • Алкален реагент;
 • Подкрепа в стресови ситуации;
 • Поддържа храносмилателната функция на храносмилателната система;
 • Не инхибира производството на ензими в организма;
 • Елиминира никотина и алкохола глад.

За какво се използва билката Kudzu?

Суонсън Кудзу корени се препоръчва в състояния на умора и нервно напрежение. Благодарение на алкалното действие, корените почистват тялото, регулират апетита и насърчават храносмилането. Ефективно облекчават ефектите на андропаузата и менопаузата. Корените Кудзу са ефективни за различни видове отслабване, подкрепят лечението на исхемия на мозъка и крайниците. 

Изберете най – добрата форма на Кудзу от Swanson!

Какви са характеристиките на билковите капсули Кудзу?

 • Сърдечно – съдови свойства: коренът на Кудзу подпомага както здравословните нива на холестерола, така и здравословното кръвно налягане в нормални граници. Кудзу корен също повишава разширяването на кръвоносните съдове, което предоставя притока на кръв и кислород към сърцето и мозъка;
 • Грижи се за сърдечната дейност: като хранителна добавка, коренът Кудзу се комбинира със здравословна диета и регулярни физически упражнения. Капсулите Кудзу са отличен вариант, за подпомагане на дейността на сърцето ;
 • Известен като японски arrowroot „корен на стрелата“, растението kudzu представлява многогодишна лоза, която расте в изобилие в районите на Източна и Югоизточна Азия, както и може да се открие по тихоокеанските острови.

Допълнителна информация за Kudzu Root Swanson

Съвременни изследвания показват, че билката Кудзу корени притежава изключително антиоксидантно влияние, дори и по-силно от оксидативното въздействие на витамин Е. Тези свойства правят билката отлично средство за сърдечно-съдовата поддръжка, здравето на черния дроб и цялостната жизненост. С капсулите корен Кудзу може да се насладите на много здравословни облаги от качествения древно китайски билков тоник Kudzu. 

Гаранция за качество на продуктите СУОНСЪН

Всички добавки и витамини, предоставени от една от най-големите компании за хранителни добавки в света, на SWANSON, са гаранция за най-високо качество на продукта, екологичен производствен процес, с най-добрите съставки и контролиран произход на използваните компоненти.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 доза 2 пъти дневно