Корейски Женшен / Panax Ginseng 100 mg Natural Factors - 60 софтгел капсули

Корейски Женшен / Panax Ginseng 100 mg Natural Factors - 60 софтгел капсули

Корейски Женшен на марката Натурал Факторс представлява хранителна добавка във вид на софтгел капсули от 100мг. Добавката Panax Ginseng подпомага тялото да привикне със ситуации на тежък стрес и бързо променящи се среди.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 23.81 лв. -10%
26.46 лв.
Производител:
Код на продукта: 4173NF
Магически точки: 26
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Разфасовка 60 софтгел капсули
  • Една доза 1 капсула
  • Дози в опаковка 60
  • Дози на ден 3
  • Корейски женшен 100 mg

Описание

Корейски Женшен на марката Натурал Факторс представлява хранителна добавка във вид на софтгел капсули от 100 мг и предназначен срещу хронична умора. 

За кого е предназначена добавката Корейски Женшен?

Добавката Корейски Женшен е предназначена за хора със слаба имунна система, умора, хронични състояния на преумора и недобра умствена концентрация в резултат на ежедневи изтощения.

Ако сте в период на голям стрес и се чувствате емоционално и физически нестабилни. Трябва да предприемете сериозни промени, налагащи бързо адаптиране към новата среда. Усещането за умора е обзела тялото и ума ви до такава степен, че и през повечето време се чувствате изтощени. Напоследък все по - трудно съумявате да организирате ангажиментите си, същевременно вие сте разсеяни и забравяте. Ако имунитетът ви е отслабнал и през зимните месеци ставате лесна мишена за поразяване от бактерии е вируси. Всички тези показатели сигнализират, че вие имате крещяща нужда от женшен – супер адаптогенен и енергичен натурален продукт!

Какво е действието на Ginseng Panax?

Добавката Корейски женшен подпомага организма да се приспособи към ситуации на тежък стрес и бързо променяща се среда. С приема на Панакс женшен се увеличават енергийните нива, жизнеността и физическата издръжливост. Хранителната добавка допринася за постигането на емоционална устойчивост и психически баланс.

Според съвременни клинични проучвания, женшен Корейски насърчава мотивацията при спортистите, допринася за техните успешни резултати, ускорява времето за реакция, особено за аеробни спортове.

Ето защо, Корейският женшен е добър приятел на спортистите, които желаят да увеличат своята аеробна издръжливост.

Корейски женшен е особено препоръчван за начинаещи спортисти, които трябва да се адаптират по-лесно към новите спортни прояви.

Допълнителни характеристики на Женшен корейски

Корейски женшен е доказано полезен за увеличаване на физическия и психически тонус, и енергия. Добавката е мощен адаптоген – подобрява неспецифичния отговор на организма към стреса на външната среда.

Всяка капсула от Женшен корейски подсигурява естествена балансирана пропорция на ключовите ginsenosides RG1 и RB1. Екстрактът от корейски женшен корен в продукта е стандартизиран до 10% ginsenosides, което доказва че има благоприятно действие върху цялия организъм и е с тонизиращ ефект.

Обобщение

Panax Женшен на Натурал Факторс е изключителен продукт, който осигурява ефективна грижа за нервните функции чрез повишаване на настроението, ограничаване на изпитвания стрес и подкрепяне на паметта. В допълнение, той има положителен ефект върху мъжката сексуална функция и може да намали риска от сърдечно-съдови заболявания.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 капсула 3 пъти на ден.

-33%