Котешки нокът / Cat's Claw 500mg SWANSON - 100 Капсули

Котешки нокът / Cat's Claw 500mg SWANSON - 100 Капсули

Суонсън Cat's Claw е хранителна добавка, във вид на капсули от 500мг. Препаратът Котешки нокът помага за подобряване на имунитета и укрепване на здравето на организма. Поради своите мощни противовъзпалителни и аналгетични свойства, добавката Cat's Claw се прилага при лечение на ревматични заболявания и проблеми с опорно-двигателната система.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 21.33 лв. -10%
23.70 лв.
Производител:
Код на продукта: 87614015149
Магически точки: 23
Наличност: В наличност

Състав на продукта

 • Дози в опаковка 50
 • Дози на ден 1
 • Една доза 2 капсули
 • Разфасовка 100 капсули
 • Котешки нокът 1 g

Описание

Swanson котешки нокът представлява хранителна добавка, която помага за подобряване на имунитета и укрепване на здравето на организма. Поради своите силни противовъзпалителни и аналгетични свойства, капсулите Cat’s нокът се използват при лечение на ревматични заболявания и проблеми с опорно-двигателната система. Добавката нокът от котка се прилага при терапия на по-сериозни състояния, като рак.

От къде произхожда растението Котешки нокът?

Растението Котешки нокът, или vilcacora (Uncaria tomentosa) е лоза, открита в тропическите гори на река Амазонка. Кората на лозата котешки нокът е ценен лекарствен материал – съдържа над 50 различни биологично - активни елемента, с положителен ефект над човешкия организъм. 

Предимства на добавката Котешки нокът:

 • Модулира имунната система;
 • Подобрява имунитета;
 • Насърчава борбата срещу ракови образувания;
 • Елиминира болки в ставите и костите;
 • Понижава риска от атеросклероза;
 • Бори се с вирусни инфекции;
 • Има анти-оксидантни ползи;
 • Намалява възпаленията.

Какви са свойствата на Cat’s Claw капсулите?

Подкрепа за имунитета

Капсулите Котешки нокът са изключителен модулатор на имунното състояние. Добавката vilcacora засяга множество елементи на имунната система, които определят клетъчния и неспексиния имунитет на организма.

Намаляване на възпалението

Екстрактите на котешки нокът ограничават възпалението със същата сила, както и познатите ни лекарствени препарати като Напроксен или Ибупрофен. Eкстракта от Cat's claw не причинява неприятно дразнене на стомаха, както и увреждане на хрущялите.

Поради своите мощни противовъзпалителни и аналгетични свойства, екстрактът от нокът на котешката лапа често се използва за облекчаване на проблеми с опорно-двигателната структура. Капсулите Котешки нокът може да подпомогнат лечението на артрити, ревматоидни артрити, костни и ставни възпаления. 

Ограничаване на свободните радикали и оксидативния стрес

Кората на Котешки нокът съдържа множество съединения с антиоксидантни свойства. Алкалоиди, проантоцианидини и катехини лесно почистват свободните радикали и намаляване на оксидативния стрес. Друго преимущество е предпазване на витамин С от окисляване, по този начин се увеличават неговите антиоксидантни способности.

Противораково потенциален препарат

Добавката Котешки нокът се прилага за профилактика и лечение на сериозни автоимунни състояния и неопластични заболявания. Клинични тестове показват, че Cat’s claw екстрактите директно инхибират растежа на раковите клетъчни линии в гърдата, простатата, цервикалния и недребноклетният рак на белия дроб. 

Антивирусни свойства

Ксинодрол алкалоиди намерени в кората котешки нокът проявяват мощни антивирусни свойства. Проучвания показват, че капслулите Котешки нокът намаляват репликацията на грипен вирус тип А и защитават организма от херпесен вирус. 

Обобщение

Котешки нокът поддържа имунното състояние на организма и може да ограничи риска от много сериозни състояния. Добавката е фантастично средство за хора с понижено имунно състояние или с хронично възпаление.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 2 капсули на ден.