Скабигал - Козметичен лосион за проблемна и раздразнена кожа Galafarm - 100 ml

Скабигал - Козметичен лосион за проблемна и раздразнена кожа Galafarm - 100 ml

Козметичен лосион със специална формула за лечение на прахови акари, епидемични и срамни въшки и заболявания, причинени от тяхната поява. Активната съставка на лосионът е Бензил бензоат.

6.50 лв.
Производител:
Код на продукта: 588
Магически точки: 6
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Разфасовка 100 ml

Описание

Козметичен лосион Скабигал 100 мг от Galafarm

Скабигал е козметичен лосион със специална формула. Този продукт е предназначен за употреба единствено при кожни неразположения и паразити, сред които са:

  • праховите акари (Sarcoptes scabiei);
  • епидемичните и срамни въшки;
  • крастата, причинена от Sarcoptes scabiei.

Самият лосион е с висококачествена и дерматологично тествата формула. Неговото приложение трябва да бъде внимателно съобразено със симптомите, текущото състояние на кожата, както и с възможни алергични реакции. Прилагането на лосионът е силно препоръчително да бъде консултирано с медицинско лице.

Скабигал може да се прилага единствено върху определени части на тялото, като това не включва лицето и косата. Прилага се само на малки и засегнати райони. Не бива да се прилага по други причини и като превантивно средство.

Какво съдържа лосионът на Галафарм?

Активната съставка в лосионът е Бензил бензоат. Това е съединение, което се характеризира с токсично и умъртвяващо влияние върху паразитите. То поразява тяхната нервна система и се натрупва в тялото им, което в последствие води до смъртта на паразита. Бензил бензоатът като приложение се използва единствено в продукти за третиране на паразити.

Как се използва Скабигал лосион?

Лечението с лосионът започва след доказано наличие на паразити по кожата. Обикновено лечението продължава в рамките на 2 до 3 дни, и в много редни случаи до 5 дни. Лосионът се нанася единствено върху поразените участъци. Може да се прилага само върху суха кожа, като е важно след това да се обличат единствено нови чисти дрехи.

Препоръчва се през периодът на лекуване тялото да не се мие, а това да се случи след изтичане на лечението. Тогава е важно цялото тяло да се измие добре с помощта на сапун, да се подмени спалното бельо и дрехите. Лечението със Скабигал е силно препоръчително да бъде обсъдено с медицинско лице.

Как помага Галафарм Скабигал?

Прилагането на Скабигал ще ви помогне да редуцирате всички неприятни симптоми и заболявания на кожата, които съпътстват епидемичните въшки и праховите акари.

  • Намалява се сърбежа, който е най-силен особено между пръстите на краката и ръцете, при гениталиите и под мишниците.
  • Редуцират се всички кожни възпаления и неразположения, възникнали в следствие на тяхното действие.
  • Помага за справянето с дискомфорта и болката и възвръщането на нормалният начин на живот.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Лосионът се нанася върху сухата и раздразнена кожа на тялото вечер преди лягане в продължение на 2-3 дни до пълното и успокояване.

ХЕЙ ТИ, АБОНИРАЙ СЕ ЗА БЮЛЕТИНА НИ СЕГА И ВЗЕМИ 10% ОТСТЪПКА ОТ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

Ще получаваш промоции, нови продукти и новини.

* Имейл: