Куркума / Curica® Turmeric 600 mg Nature’s Way - 60 Kапсули

Куркума / Curica® Turmeric 600 mg Nature’s Way - 60 Kапсули

Ако искате да дадете на тялото си красота и здраве, да намалите възпалението и да се почувствате отново щастливи и във форма, приемайте куркума под формата на капсули. Ето какви полезни свойства има този ценен корен и как да приемате продукта от Nature’s Way.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 127.22 лв. -10%
141.35 лв.
Производител:
Код на продукта: 10754NW
Магически точки: 141
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 30
  • Дози на ден 1
  • Една доза 2 капсули
  • Разфасовка 60 V-капсули
  • Куркума 300 mg

Описание

Куркумата е подправка, която набира все повече популярност у нас. Добавяме я в разнообразни ястия, дори напитки и десерти. Но знаете ли, че нейната известност не се дължи просто на фактът, че куркумата е страхотна добавка към всякакви ястия? 

Всъщност, тя има много и разнообразни полезни действия, приемана по правилния начин. За да извлечете най-доброто от куркумата, трябва да я приемате заедно с черен пипер. Ако това ви се струва сложно, най-добре да приемате под формата на хранителна добавка, създадена готова за консумация. Такава е куркумата от Nature’s Way. Ето какви полезни свойства има този ценен корен и как да приемате продукта от Nature’s Way. 

За куркумата отблизо

Куркумата е най-много използвана в Индия. От там идват и другите й имена: индийски шафран, джианг хуанг, харидра или халди. Куркумата дължи полезните си свойства на активната си съставка, наречена куркумин.

Защо куркумата е толкова полезна?

Има противовъзпалителни свойства  

Известно е, че краткосрочното възпаление е полезно за организма, но натрупано в по-голямо количество и останало в организма за по-дълго време, то може да предизвика сериозни проблеми и хорнични заболявания. Куркуминът има противовъзпалителни свойства, който правят куркумата чудесен, естествен начин да се справите с възпалението в тялото. 

Елиминира вредните въздействия 

Изложени ежедневно на вредното въздействие на околната среда, телата ни не винаги могат да се справят сами с окислителните увреждания, които могат да настъпят. Куркуминът от своя страна доказано има мощни, антиоксидантни свойства, които предпазват тялото и по естествен начин елиминират вредното въздействие на околната среда. 

С грижа за красотата 

Благодарение на доказаните си антиоксидантни свойства, куркумата е чудесно, естествено средство, с което да се погрижите за здравето и красотата на кожата си. Способността на куркумата да намалява възпалението я прави чудесен лек при различни състояния като: акне, екзема и фотостареене. 

За младост и дълголетие 

Нашите младост и дълголетие зависят по-малко от гените и повече от начините, по които се грижим за телата си. Куркумата помага в тази област, благодарение на способността си да намалява възпалението. Антиоксидантите в куркумата помагат на тялото да бъде здраво и силно, а клетките здрави и без увреждане. 

За добро настроение 

Ако проявявате симптоми на депресия, чувствате се апатични и тъжни, куркумата може да помогне. Тя има силата да влияе на невротрансмитерите в мозъка и играе ролята на естествен антидепресант. Според изследвания, по-големите дози куркумин могат дори да заменят антидепресантите. 

Как да приемате куркума от Nature’s Way?

Ако искате да дадете на тялото си красота и здраве, да намалите възпалението и да се почувствате отново щастливи и във форма, приемайте куркума под формата на капсули. Препоръчителната дневна доза е по една таблетка, 3 пъти дневно, най-добре с храна. 

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 2 капсули дневно.