Куркума / Tumeric 720 mg Swanson - 30 / 100 Капсули

Куркума / Tumeric 720 mg Swanson - 30 / 100 Капсули

Куркумата е и полезно средство, което може да ни помогне да поддържаме телата си здрави и да се справим с множество състояния. Затова можем да се обърнем към куркума на капсули от Swanson, ако искаме да подобрим здравето си по естествен начин.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 21.78 лв. -10%
24.20 лв.
Производител:
Код на продукта: SW940
Магически точки: 24
Наличност: В наличност

Възможни варианти

Състав на продукта

 • Дози в опаковка 100
 • Дози на ден 1
 • Една доза 2 капсули
 • Разфасовка 30 / 100 капсули
 • Куркума 720 mg

Описание

Знаете ли, че куркумата е не само подправка, с която овкусяваме различни ястия, за да добием пикантен, ориенталски вкус? Куркумата е и полезно средство, което може да ни помогне да поддържаме телата си здрави и да се справим с множество състояния. 

Използвана в Индия от 4000 години насам, куркумата е високо ценена заради нейните противовъзпалителни свойства. Днес, все така продължаваме да използваме подправката не само за овкусяване, но и за грижа за здравето. Но с храната не винаги можем да приемем достатъчно количество, от което се нуждаем, за да видим положителен ефект върху здравето си. Затова можем да се обърнем към куркума на капсули от Swanson. 

За куркумата накратко

Ако често не можем да се храним редовно, ако приемаме редовно алкохол и пушим, ако стресът заема голяма част от нашето ежедневие, в телата ни може да се появят възпаления. Оставени без нужното внимание, тези възпаления могат да се превърнат в болести.

Куркумата, благодарение на активна съставка, наречена куркумин, има мощни противовъзпалителни действия. Достатъчното количество от нея може по естествен начин да намали възпалението в тялото и да го пречисти от вредните токсини, натрупани в него. 

Защо да приемате куркума на капсули? 

Куркумата е ценен продукт, известен със своите многобройни ползи за здравето, сред които: 

 • Грижи се за възпалението в тялото;
 • Остновната съставка в куркумата, куркумин, подпомага защитните сили на тялото, намалява възпалението и ви помага да се чувствате по-добре и здрави;
 • Бори се с вредното въздействие на околната среда;
 • Всеки ден сме изложени на много и различни вредни въздействия. Куркуминът в куркумата има силата да действа и като антиоксидант, предпазващ телата от опасности. 

За сияеща, естествена красота

Когато телата ни не се чувстват добре, това се вижда най-вече върху кожата и косата. Уморен вид, слаба, накъсваща се коса, бръчки. Това са само част от нещата, които ни се случват. Когато намалява възпалението в тялото, куркумата се грижи и за здравето на кожата и косата. Така, редовният прием на куркума може да ни помогне да спрем часовника и да изглеждаме млади и красиви за по-дълго време. 

За повече енергичност и щастие 

Често, когато телата ни страдат, страда и умът. Появяват се депресивни мисли, често сме в лошо настроение, без енергия. Куркумата може да помогне по естествен начин да се справим с това. Тя влияе на мозъка и може да действа като естествен антидепресант, който ни помага да се почувстваме по-щастливи. 

За кого е подходящ приема на куркума на капсули? 

Ако се чудите дали е добра идея да приемате куркума на капсули, имайте в предвид, че тя е изключително подходяща за хора, които: 

 • Страдат от различни храносмилателни проблеми;
 • Не се хранят редовно;
 • Често консумират алкохол;
 • Чувстват се тъжни и депресирани;
 • Страдат от хронични заболявания. 

Как да приемате куркума на капсули?

Ако искате да се радвате на полезното действие на куркумата в лесен за прием вариант, продуктът на Swanson ще ви помогне. Приемайте по две капсули дневно по време на хранене и се насладете на здравословното въздействие, което куркумата има. 

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 2 капсули на ден с вода.