Кварцетин Комплекс с биофлавоноиди / Quercetin Complex 466 mg Natural Factors - 90 Капсули

Кварцетин Комплекс с биофлавоноиди / Quercetin Complex 466 mg Natural Factors - 90 Капсули

Кварцетин Комплекс, на канадската компания Natural Factors, са подобрени с биофлавоноиди, бромелаин и рутин. Кварцетинът е един от най-известните антиоксиданти. Спомага за поддържането на здрави синуси, дихателна и имунна система.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 51.21 лв. -10%
56.90 лв.
Производител:
Код на продукта: 038504
Магически точки: 57
Наличност: В наличност

Състав на продукта

 • Дози в опаковка 30
 • Дози на ден 1
 • Една доза 3 капсули
 • Кверцетин 250 mg (в 1 капс.)
 • Червен портокал 33.3 mg (в 1 капс.)
 • Разфасовка 90 капсули
 • Екстракт от гроздово семе 166.66 mg (в 1 капс.)
 • Куркума 6.6 mg (в 1 капс.)
 • Коензим Q10 100 mg (в 1 капс.)

Описание

Компанията Натурал Факторс създава нов продукт Кварцетин Комплекс във вид на водоразтворими вегетариански капсули с богато съдържание на витамин С. Капсулите Кварцетинът са с предназначение да поддържат здрави синусите, дихателната и имунната система. Флавоноидът Кварцетин е със съдържание на коензим Q10, екстрактен концентрат от гроздови семена, както и други антиоксидантни хранителни вещества. Не случайно в състава на витамина Кварцетин са включени биофлавоноиди с цитрусови аромати, бромелаин и рутин. 

Действие на съставките на продукта Кварцетин

 • Биофлавоноидите представляват ярко оцветени субстантни вещества, които се съдържат в плодовете и зеленчуците, като придружители на витамин С. Биофлавоноидите са от огромна важност за нормалното абсорбиране на витамин С и освен това имат уникални антиоксидантни свойства, поддържат повишена капилярна сила и помагат за поддържане на здравето на колагена в организма.
 • Бромелаинът представлява , естествен белтъчно смилащ ензим, получен от ананаси. Бромелаинът е отгововорен за изграждането на мазнините и е идеален избор при стомашни и ставни проблеми. Бромелаинът може да помогне при автоимунни заболявания, чернодробни и бъбречни патологични състояния. Той има свои собствени противовъзпалителни свойства, които подобряват ефекта на добавката Кварцетин.
 • Рутинът представлява природен флавоноид, който е открит в сържанието на редица растения, като плодове, зеленчуци, както и при пълнозърнести храни. Рутинът може да се срещне и под други имена като софрин, рутозид, кварцетин-3-О-рутозид и витамин Р.

Кварцетинът, преобладаващ в синьо-зелените водорасли, има благоприятен ефект върху многобройни заболявания. Хранителната добавката Кварцетин модулира алергични реакции, нарушения на свръхчувствителност, както и заболявания на кръвообращението. Витамините Кварцетин имат противовъзпалителни свойства, инхибират липидната пероксидация и произвовството на свободни радикали. В областите на влошаване на околната среда, Кварцетин е много мощен хранителен съюзник.

Предназначение на Кварцетин

Развитието на остри и хронични заболявания като възпаления, видове алергии, диабет и сърдечни заболявания, засягат милиони хора дневно. Възпалението като цяло е комплексен процес, играещ ключова роля в развитието на рак и други хронични заболявания, като сърдечно-съдови, белодробни, невродегенеративни, неврологични, автоимунни, метаболитни и дори психологически разстройства.

Quercetin Complex от 466 mg на Natural Factors има неповторима антиоксидантна формула, специално създадена за поддържане на оптималното здраве, при борба с болексти и предотвратяване на ускореното стареене. Увеличеният прием на мощните хранителни вещества в състава на Кварцетин, може да бъде полезен за превенцията и управлението на много състояния, включително възпаление, заболявания на сърдечно-съдовата област и захарен диабет.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемай по 3 капсули веднъж дневно.