Кверцетин / Quercetin 500 mg HAYA LABS - 50 Таблетки

Кверцетин / Quercetin 500 mg HAYA LABS - 50 Таблетки

Мощен антиоксидант със силно антивирусно, противомикробно и противоалергично действие.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 33.21 лв. -10%
36.90 лв.
Производител:
Код на продукта: 853809007097
Магически точки: 24
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 50
  • Дози на ден 1
  • Една доза 1 таблетка
  • Кверцетин 500 mg
  • Разфасовка 50 таблетки

Описание

Кверцетин 500 Mg от HAYA LABS

Кверцетинът е растително съединение, което ни е по-познато под наименованието "пигмент". Той се отнася към групата на флавоноидите и отговаря за пигментацията на растенията. Благодарение на него те придобиват определено оцветяване. В по-високи нива се съдържа в ябълките, лука, червеното вино, гроздето и други плодове, зеленчуци и напитки. Капсулите Кверцетин на Haya Labs увеличават полезния прием на флавоноиди. А както е познато флавоноидите имат едно от най-силните антиоксидантни действия за организма, като предотвратяват увреждането на клетките от свободните радикали. 

За какво помага приемът на капсули Кверцетин?

Този натурален и силен антиоксидант спомага за общото подобряване на работата на организма и на всички системи в него. Приемът на капсули Quercetin 500 мг се бори със старението на тялото, системите и клетките. Укрепва кръвоносните съдове, като спомага за тяхното пречистване и за по-добрата циркулация на кръвта. По-доброто кръвообращение в тялото стимулира работата на всички органи и най-вече на мозъка и сърдечно-съдовата система. Предпазва от появата на заболявания, причинени точно от лошото кръвообращение. Възстановява стените на капилярите и капилярното кръвообращение. 

Надеждно защитава целия организъм от навлизането на различни видове инфекции, вируси, бактерии и болести. Действа като имуностимулатор, който оказва положително влияние върху здравето на всички органи. Нормализира нивата на холестерол в кръвта, регулира нивото на кръвното налягане, предпазва сърдечно-съдовата система от различни заболявания, действа като естествено болкоуспокоително вещество, помага и предотвратяват появата на болести на очите и зрението. Намалява възможността от инфаркт и инсулт.

Действа като противораково и противоалергично средство. Помага при сенна хрема, астма, хранителни алергии и облекчава симптомите на алергии от животни, растения, насекоми и други. Бори се упорито срещу навлизането на вируси в клетките и предотвратява образуването на злокачествени образувания в организма като тумори или рак.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 таблетка от 2 до 3 пъти на ден.