Кверцетин / Immune Support Quercetin 500 mg Natural Factors - 60 капсули

Кверцетин / Immune Support Quercetin 500 mg Natural Factors - 60 капсули

Кверцетин на марката Натурал Факторс представлява хранителна добавка във вид на капсули от 500мг. Добавката Immune Support Quercetin е известна със своите антиоксидантни и противовъзпалителни свойства. Кварцетинът стимулира имунната система, има мощен антивирусен ефект и помага за предпазване от вирусни инфекции.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 33.21 лв. -10%
36.90 лв.
Производител:
Код на продукта: 1390NF
Магически точки: 37
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 60
  • Дози на ден 1
  • Една доза 1 капсула
  • Кверцетин 500 mg
  • Разфасовка 60 капсули

Описание

Куерцетин на марката Natural Factors представлява хранителна добавка под формата на капсули от 500мг. Имунната подкрепа Quercetin е флавоноид, намерен в много плодове, зеленчуци и билки. Флавоноидът Кверцетин е известен със своите мощни антиоксидантни, тонизиращи и противовъзпалителни свойства. Ефективността на добавката засяга имунитета, здравето на сърдечно-съдовото състояние и защитата на тялото от оксидативен стрес.

Какво е съдържанието на капсулите Кверцетин?

Продуктът на естествени фактори имунната подкрепа Quercetin е източник на естествен кверцетин, поддържащ имунното здраве и осигуряващо висока антиоксидантна защита. Всяка капсула Quercetin с имунна подкрепа се състои от 500 mg чист, висококачествен куерцетин, осигуряващ голям диапазон от предимства за здравословното състояние.

Какво е действието на куерцетинът?

  • Стимулира имунната система;
  • Има мощно антивирусно свойство и спомага за предпазване от вирусни инфекции;
  • Ефективна грижа срещу голяма част от бактериите, особено към патогени, които причиняват инфекции на дихателните пътища, червата и стомаха, кожата и отделителната система;

Регулира възпалителните процеси и понижава стойностите на хронични възпаления в тялото.

Какви са свойствата на добавката Кварцетин?

Действа като натурален антихистамин – инхибира освобождаването на хистамин от клетките. Поради мощните си анти-алергични свойства, той помага за облекчаване на симптомите на бронхит и астма.

Осигурява голяма антиоксидантна защита: помага за неутрализиране на свободните радикали, генерирани в резултат на физически и психически стрес, инфекции, възпалителни процеси, както и излагане на токсични химикали и др.

Поддържа оптималното състояние на кръвоносната система и спомага за понижаване на налягането в кръвта.

Какво представлява Кварцетинът?

Кверцетин (3,5,7,3',4'-пентахидроксифлавон) е химично съединение от групата на флавоноидите. Той естествено присъства в много растения, зеленчуци и плодове (лук, зелен чай, chokeberry, ябълка, карфиол и брюкселско зеле). Куерцетин се метаболизира бързо и не се натрупва в системата на тялото. За да се постигнат терапевтични ефекти, има нужда от значително повишаване на концентрирането му в кръвния серум, което е възможно да се постигне само с редовната добавка.

За какво допринасят капсулите Кверцетин?

Благодарение на силните антивирусни ефекти, кверцетинът облекчава имунната система и подобрява функциите й. Освен това, той подобрява състоянието на кръвоносните съдове и насърчава регулирането на липидния профил. Използва се превантивно, той предотвратява сърдечно-съдови заболявания и свежда до минимум риска от инсулти и инфаркти.

Какво е приложението на Кверцетин добавката?

Продуктът се препоръчва в рамките на общото превантивно здравно обслужване. Изключително полезно е за лица, които са изложени на висок риск от атеросклероза и сърдечно-съдови заболявания. Допълнението ще бъде от полза и за алергията. Продуктът е ценна подкрепа за телесната система в периода на прашец и при грип и студен сезон.

Обобщение

Добавката Кверцетин на Натурал Факторс има мощен антиоксидантен потенциал, което го прави особено подходящ за лицата, живеещи в силно замърсени градски среди, при условия на пушене и подлагане на цигарен дим, работа с токсични вещества. Установено е, че куерцетинът е антиоксидант, дори по-мощен от витамин С, витамин Е и бета-каротинът.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 капсула на ден.