Кверцетин / Quercetin - High Potency 475mg SWANSON - 60 Капсули

Кверцетин / Quercetin - High Potency 475mg SWANSON - 60 Капсули

Кверцетин на известната марка Суонсън представлява фловоноид, който е естествено разпространен в плодове и зеленчуци, като ябълки и лук. Капсулите Swanson Quercetin имат високо изразено антиоксидантно действие.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 73.53 лв. -10%
81.70 лв.
Производител:
Код на продукта: SW1671
Магически точки: 81
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 60
  • Дози на ден 2
  • Една доза 1 капсула
  • Кверцетин 475 mg
  • Разфасовка 60 капсули

Описание

Кверцетин Висок Потенциал е новосъздадено продукт на марката Суонсън, с предназначение да поддържа имунната защита и да предпази кръвоносните съдове. Капсулите Кверцетин осигуряват защита срещу вредите от свободните радикали. Друго преимущество на хранителната добавка Quercetin е да поддържа редовни стойности на холестерол в допустими граници.

Какво трябва да знаем за съставката Кверцетин?

Кверцетин е цветно ароматно съединение, спадащо към групата на полифенолите. Кверцетинът се среща в природата в растенията: копър, репички, лук, арония и боровинки. Хранителната добавка Кверцетин изпълнява изключително ценни за здравето свойства, които оказват укрепваща ефективност върху тялото.

Къде можем да открием флавоноидите на Кверцетин?

Кверцетинът подсилва антиоксидантните защити на сърцето и изчиства тялото от свободните радикали. Това му свойство е благодарение на съдържащи антиоксидативни флавоноиди, които можем да срещнем в плодове и зеленчуци като лук, ябълка, зелен чай и други растителни източници. 

Кверцетин High Potency осигурява свободно – радикална защита на кръвоносните съдове и други жизненоважни за тялото тъкани. 

Кои са основните свойства на Кверцетина ?

  • Показва противовъзпалително и укрепващо действие върху цялото тяло;
  • Подкрепя предотвратяването на заболявания на сърцето;
  • Спомага за ограничаване на алергичните симптомите;
  • Оказва антиоксидантни свойства.

Сърдечно-съдова подкрепа:

Препаратът Кверцетин има свойства, които засягат благоприятно сърдечната дейност. Много проучвания показват способностите на кверцетин да понижи налягането в кръвта. Също така препаратът Кверцетин отговаря за правилното действие на съдовия ендотел и за намаляване на струпването на лошия холестерол, което ограничава риска от атеросклероза.

Антиоксидантни свойства:

Кверцетин има голям антиоксидантен потенциал. Добавката може да предотвратят свободните радикали, които въздействат негативно на биологичния материал на клетките и протеините. В резултат на което клетките започват да мутират. Мутациите в ДНК може да предизвика развитието на редица тежки заболявания. Кверцетин се бори с вредните свободни радикали, които са виновни за бързото остаряване на тялото, както и за окаяното състояние на кожата, изтънялата коса и чупливите нокти.

Антиалергичен и противовъзпалителен ефект:

Кверцетин инхибира хистамин секретиращи клетки, отговорни за алергични последствия като зачервяване на кожата, подуване или спазми на гладките мускули. Действието на Кверцетинът може да предотврати или да облекчи гореизброените симптоми на алергия. Препаратът Quercetin допринася и за намаляване на възпаленията, поради неговата способност да инхибира цикло - оксигеназата, представляващ ензим, който е причина за синтезирането на възпалителните процеси в тялото. 

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 доза 2 пъти дневно