Кверцетин / Quercetin LipoMicel Matrix 10 X Higher Absorption 250 mg Natural Factors - 60 софтгел капсули

Кверцетин / Quercetin LipoMicel Matrix 10 X Higher Absorption 250 mg Natural Factors - 60 софтгел капсули

Кверцетин на канадската марка Натурал Факторс представлява хранителна добавка под формата на софтгел капсули от 250мг. Добавката Quercetin има мощен антиоксидантен потенциал. Имунната подкрепа Куерцетин ЛипоМицел Matrix 10X Higher Absorption 250mg е естествена формула със силен имуностимулиращ и абсорбиращ ефект.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 41.31 лв. -10%
45.90 лв.
Производител:
Код на продукта: 1378NF
Магически точки: 45
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 60
  • Дози на ден 3
  • Една доза 1 капсула
  • Кверцетин 250 mg
  • Разфасовка 60 софтгел капсули

Описание

Кверцетин на канадската марка Натурал Факторс представлява хранителна добавка под формата на меки гел капсули от 250мг. Добавката Кверцетин е биофлавоноид, от групата на флавоноли, намерени в много плодове, зеленчуци, и билки. Биофлавоноида кверцетинът има изключителни антиоксидантни, антиалергични, противовъзпалителни и съдови свойства.

Какво е действието на добавката Кверцетин Липо Мицел Матрикс?

Всяка капсула имунна подкрепа C екстра + Quercetin Биофлавоноиди включва 250mg съставка кверцетин и 500mg Витамин С. Комбинацията от двете естествени съставки не е случайна: кверцетинът повишава дейността на Витамин Ц като анти-оксидант, имуностимулант и като средство за насърчаване на синтеза на колаген в кожата, зъбите, костите и венците. Знаем още, че витамин С стимулира абсорбцията на кварцетин, антиоксидантния му потенциал и неговото въздействие върху имунната здраве.

Кои са полезните свойства на имунната подкрепа C допълнително + Quercetin Биофлавоноиди?

  • Допринася за поддържането на оптималните свойства на имунната защита;
  • Помага за предпазване от бактерии, вируси, и други патогенни причинители;
  • Подходяща добавка за профилактика на бронхит, гингивит, фарингит и други видове инфекции.

Антиалергични ефекти на хранителната добавка кварцетин са доказани в много направени проучвания – тъй като добавката притъпява възпроизводството на Хистамин и други възпалителни медиатори, както и облекчава симптомите при различни видове алергии.

Насърчава нормалния вид на кръвоносната система. Има доказателства, че куерцетин има съдоразширяващо и антихипертензивно (понижаване на кръвното налягане) действие, същевременно и намалява сърдечно-съдовите нарушения.

Насърчава изграждането на колаген и поддържа нормалното състояние на костната система, хрущялите, кожата, зъбите и венците.

Можем ли да си набавим Кверцетинът с храната?

Но за да получите 500mg от съставката кверцетин само чрез храната, ще трябва да изконсумирате например поне един килограм люти чушки. В 1 кг сурови броколи се съдържат само 32 mg кварцетин, 1 кг череши съдържат около 12 mg кварцетин, а 1 кг ябълки (с кора) – едва около 1,3 mg кварцетин. Оказва се, че получаването на необходимите дажби от ценния биофлавоноид само чрез хранителна диета е почти невъзможно.

Какъв е произхода на добавката Куерцетин?

Химичното съединение от групата на флавоноидите - Кверцетин има широко разпространение в света на растенията и може да се намери в големи количества в различни плодове и зеленчуци. Чудесен източник на кварцетин е японското дърво пагода, произхождащо не от Япония, както подсказва името му, а от Китай и Корея.

Обобщение

Хранителната добавка Quercetin на Натурал Факторс се основава на естествени вещества от растителен произход. Антиоксидантният й потенциал е научно доказан като важен за правилното функциониране на растенията, но може да се окаже и ценна подкрепа за човешкото тяло.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 капсула 3 пъти на ден по време на хранене.