Л-Аргинин / L-Arginine 500 mg Natural Factors - 90 капсули

Л-Аргинин / L-Arginine 500 mg Natural Factors - 90 капсули

Л-аргинин на компанията Natural Factors представлява хранителна добавка във вид на капсули от 500 мг. Добавката L-Arginine спомага за увеличаване на физическата енергия на организма и поддържа нормалното мускулно състояние.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 28.07 лв. -10%
31.19 лв.
Производител:
Код на продукта: 2821NF
Магически точки: 31
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 22
  • Дози на ден 3
  • Една доза 4 капсули
  • AAKG - L-Аргинин-алфа-кетоглутарат 50 mg
  • Разфасовка 90 капсули

Описание

L-аргинин 500 мг на компанияата Natural Factors представлява естествена хранителна добавка за укрепване на мускулите и възстановяване след заболяване и физически тренировки. Капсулите L-Arginine са предназначени за хора с редовна физическа активност и интензивно натоварване на мускулите.

Какво трябва да знаем съставката Аргинин?

Добавката Аргинин е алкална аминокиселина, която по естествен начин се синтезира в човешкия организъм от глутаминова киселина и пролин. Аминокиселината аргинин извършва много важни за тялото функции – взема участие в детоксикацията на амоняк, а също така и позволява генерирането на киселините глутамин, пролин, креатин, и полиамиди.

За какво е необходима добавката Аргинин?

Хората, които се занимават с културизъм и тренират активно, обикновено искат да увеличат обема на мускулите, както и да се отърват от ненужните мазнини от тялото си. Допълнителните стремежи са подобряване на издръжливостта по време на тренировка, ускоряване на времето за възстановяване и др. За всичко това е необходим допълнителен прием на аминокиселината L-аргинин.

Какво е действието на добавката L-Arginine?

Добавката L-аргинин увеличава енергията, издръжливостта и поддържа оптималното мускулно състояние. Увеличава силата на скелетните мускули и ускорява възстановяването след тежка тренировка.

Интензивната физическа активност може да предизвика спад на имунната защита, което води до развитие на възпалителни процеси. L-аргинин ефективно противодейства на тези фактори и може да бъде от голяма полза за всеки, който тренира активно.

Капсулите L-аргинин помагат за увеличаване на мускулната енергия, насърчават растежа, възстановяват мускулната тъкан и намаляват натрупването на излишната мазнина.

Кога да приемаме съставката Л-Аргинин?

  • Преди активно натоварване: спомага за подобряване на издръжливостта;
  • След тренировка: помага за ускоряване на възстановяването;
  • Преди лягане (вечер): помага за стимулиране на растежен хормон.

Добавката L-аргинин е аминокиселина, която човешкото тяло само си произвежда. Въпреки това, по време на периоди на заболяване и тежък стрес, необходимостта от аргинин се увеличава значително. Аргининът се среща в млякото и млечните продукти, месото и рибата.

Какви са свойствата на съставката аргинин?

Аргининът поддържа нормалната сърдечна функция, укрепва имунитета, ускорява периода на възстановяване от заболявания. В допълнение, добавката L-аргинин увеличава производството на азотен оксид, разширяващ кръвоносните съдове, намалява кръвното налягане, както и риска от атеросклероза. Логичното заключение е, че аргининът защитава сърдечно-съдовата система и може да бъде полезен в случаи на високо кръвно налягане, високи нива на холестерол и др.

Обобщение

L-аргинин на марката Натурал Факторс представлява хранителна добавката, която предоставя възможност за попълване на нивата на аргинин. Добавката може да помогне за подобряване на функционирането на тялото и увеличаване на физическата производителност. Продуктът също има благоприятен ефект върху сексуалната ефективност.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 4 капсули 3 пъти на ден с храна.