Л-Карнитин / L-Carnitine Cvetita Herbal - 60 капсули

Л-Карнитин / L-Carnitine Cvetita Herbal - 60 капсули

Л-карнитинът е самостоятелно синтезиращо се съединение в човешкия организъм (непротеинова аминокиселина), която отговаря за придвижването на мастните киселини до митохондриите в клетките.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 24.30 лв. -10%
27.00 лв.
Производител:
Код на продукта: 3800500950273
Магически точки: 27
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Л-карнитин 500 mg
  • Разфасовка 60 капсули
  • Една доза 2 капсули
  • Дози в опаковка 30
  • Дози на ден 1

Описание

Л-Карнитин на капсули от Cvetita Herbal

Синтезът им се задейства само при наличието на някои важни вещества в организма, сред които витамин С, B3 и B6. Някой от тях обаче се приемат в организма само при консумирането на храни, които съдържат тези витамини. Ето защо допълнителният прием на L-Carnitine влияе благоприятно върху организма и помага при тежка физическа дейност и против появяването на мускулна треска, като намалява образуваното количество на млечна киселина в мускулите. 

Допълнителното стимулиране на организма да предвижва мастните киселини към митохондриите, спомага за отделянето на повече енергия в организма. Така човешкият организъм се тонизира, осигурена е повече енергия, повишава се кислорода в мускулите, подобрява се дейността на сърцето и се стабилизира сърдечния ритъм. Л-карнитинът действа благоприятно при желание да поддържаме здравословно тегло и да забързаме изгарянето на излишните натрупани мазнини. 

Още полезни свойства от прием на L-Carnitine

  • Подобрява защитата на клетките и навлизането в тях на вируси, бактерии и инфекции, както и нарушаване на клетъчните стени.
  • Има силни антиоксидантни свойства и пречиства организма от постъпили в него вредни вещества.
  • Подобрява здравината на костите и намалява възможността от появата на остеопороза, счупвания, травми, артрит с напредване на възрастта.
  • Подпомага функцията на нервната система и мозъка. Стимулира синтез в мозъка на нови неврони. В следствие на този синтез се подобрява дейността на мозъка, засилва се паметта, подобрява се общото настроение, действа благотворно върху продължителността и спокойствието при сън.
  • Спомага дейността на сърдечните и съдови функции. Редуцира възможността от настъпване на сърдечен удар, сърдечна стенокардия и други болести на сърцето.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Две капсули един час преди тренировка.

ХЕЙ ТИ, АБОНИРАЙ СЕ ЗА БЮЛЕТИНА НИ СЕГА И ВЗЕМИ 10% ОТСТЪПКА ОТ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

Ще получаваш промоции, нови продукти и новини.

* Имейл: