Л-фенилаланин / L-phenylalanine 500 mg HAYA LABS - 100 Капсули

Л-фенилаланин / L-phenylalanine 500 mg HAYA LABS - 100 Капсули

Л-фенилаланин - аминокиселина, която подкрепя нервната система и помага за доброто настроение. Предшественик на важни невротрансмитери. Участва в синтезът на важни аминокиселини. Притежава имуностимулиращо и отслабващо действие.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 31.50 лв. -10%
35.00 лв.
Производител:
Код на продукта: 858047007557
Магически точки: 35
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Л-фенилаланин 500 mg
  • Разфасовка 100 капсули
  • Една доза 1
  • Дози в опаковка 100
  • Дози на ден 1-3

Описание

Какво е Л-фенилаланин?

Л-фенилаланин е аминокиселина, която не чуваме толкова често, но това не означава, че не е важна за здравето на човешкия организъм. Сама аминокиселина се открива основно в протеините, като това означава, че можем да си я набавяме чрез хапване на яйца, сирене, месо, риба и мляко. Въпреки това не винаги консумираме достатъчно хранителни вещества, особено пък когато се подлагаме на определени ограничения спрямо храната.

Приемането на Л-фенилаланин под формата на хранителна добавка ще ви помогне да гарантирате вашият здравословен баланс в организма, просто защото тя има основно значение за редица протичащи процеси.

  • Играе основна роля в правилното развитие и растеж на организма.
  • Има подкрепяща функция върху нервната система и е една от причините за настроенията ни.
  • Предшественик е на редица невротрансмитери (епинефрин, допамин, тироин, норепинефрин).
  • Спомага за синтезирането в организма и на други важни аминокиселини.
  • Структурна част и с основно значение за функцията на ензими и протеини.

Когато не приемате достатъчно хранителни вещества по една или друга причина, то е важно да обърнете внимание на техните препоръчителни дневни дози. В такива моменти едно от най-разумните решения, които можете да вземете е приемът на хранителни добавки. L-phenylalanine 500мг в 100 капсули от Haya Labs ще осигури оптимално ниво на тази аминокиселина. 

Какво действие осигурява L-phenylalanine върху организма?

Един от ключовите моменти е, че аминокиселината L-phenylalanine може да поддържа вашата нервна система. Тя предпазва от развитието на депресии и депресивни състояния, както и подобрява и стимулира настроението. Това се случва, защото Фенилаланинът участва в образуването на важни невротрансмитери, сред които е и допамин.

Според проучвания още Л-фенилаланинът може да помогне срещу Болест на Паркинсон, която се свързва основно с изчерпване на допамин, норепинефрин и тирозин. Те също се образуват благодарение на фенилаланин, защото той е техен предшественик. 

Други изследвания сочат, че аминокиселината има чудесно болкоуспокояващо действие и успокояващ ефект върху хроничната болка. Има аналгетични свойства и може да блокира и да управлява болката в тялото, без значение от нейната причина.

Най-скорошните проучвания около Л-фенилаланин показват, че не само влияе върху стреса и настроението, но може да ви помогне да се справите с излишните килограми. Става ясно, че тя участва и в производството на хормон CCK (холецистокинин), който е пряко свързан с храносмилането и апетита ни за храна. Неговото контролиране означава и подобряване на метаболизма и храносмилателните процеси, като блокира апетита и спомага за редуциране на теглото.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте от 1 до 3 капсули дневно с повече вода /минимум 200 мл./, разпределени между храненията.

ХЕЙ ТИ, АБОНИРАЙ СЕ ЗА БЮЛЕТИНА НИ СЕГА И ВЗЕМИ 10% ОТСТЪПКА ОТ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

Ще получаваш промоции, нови продукти и новини.

* Имейл: