Л-карнитин / L-Carnitine 250mg HAYA LABS - 60 Капсули

Л-карнитин / L-Carnitine 250mg HAYA LABS - 60 Капсули

Ацетил Л-Карнитин или още ацетилкарнитин е сравнително нова форма, производна на аминокиселината L-carnitin.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 17.10 лв. -10%
19.00 лв.
Производител:
Код на продукта: 854822007453
Магически точки: 19
Наличност: В наличност

Състав на продукта

 • Л-карнитин 250 mg
 • Разфасовка 60 капсули
 • Една доза 1 капсула
 • Дози в опаковка 30
 • Дози на ден 2

Описание

Какво представлява Л-карнитинът?

Става високо ценена с това, че е доста по-ефективна в действието си от обикновения Л-Карнитин. Тази нова форма, освен своите полезни свойства срещу борбата с натрупаните килограми и засилването на метаболизма, има много благоприятно въздействие върху главния мозък. Подобрява неговата функция, повишава енергията му, както и действа с положителен ефект при деменция, нарушения на паметта, болест на Алцхаймер и Паркинсон, старческа депресия и умствена деградация.

Как помага Acetyl L-Carnitin?

Митохондриите в клетките отговарят за производството на енергията в клетките. Тяхното нормално функциониране поддържа и тяхната здравина и ефективност. При нарушения и увреждания на клетъчните стени, както и спад на произвежданата енергия, води до засягане на основни метаболитни процеси. От което последва клетъчни увреждания и на по-късен етап смърт на самите клетки. Засегнатите клетки и ниското ниво на произведена енергия водят до процесите на стареене на организма и повлияват върху работата на мозъка и появата на мозъчни заболявания. Acetyl L-Carnitine подпомага процесът на енергообразуване в клетката, като защитата митохондриите от окислителен стрес.

Защо да приемаме Ацетил L-Carnitine 1000 mg от Haya Labs?

 • За предотвратяване на появата на деменции от различен генезис.
 • Подходящ за възрастни хора при потвърдена демеция, болест на Алцхаймер, синдром на Даун, Паркинсон, при нарушения с паметта.
 • При емоционални разстройства при хора в напреднала възраст, които се поддават на депресия, депресивни състояния, унилост.
 • Препоръчва се за прием след прекаран инсулт.
 • При рак и провеждането на химиотерапия. Спомага за по-лесното протичане на терапията и намаляване на симптомите от нея.
 • При борбата с алкохолна и наркотична зависимост, особено в моменти на абстиненция. Намалява симптомите на депресия, нервност, успокоява нервната система.

Ацетил Л-Карнитин е подходящ не само при открито заболяване, но и за прием като превантивна мярка срещу проявата на такова. Приемът на аминокиселини подобрява общата работа на организма и работоспособността. Подобрява работата на мозъка и обмяната на веществата. Приемът на Л-карнитин също понижава апетита и спомага за изхвърлянето на излишните килограми и натрупаните мазнини, като едновременно с това подкрепя имунната система. 

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

2 пъти на ден по 1 капсула на празен стомах.

ХЕЙ ТИ, АБОНИРАЙ СЕ ЗА БЮЛЕТИНА НИ СЕГА И ВЗЕМИ 10% ОТСТЪПКА ОТ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

Ще получаваш промоции, нови продукти и новини.

* Имейл: