Л-Карнитин / L-Carnitine 500 mg Natural Factors - 60 капсули

Л-Карнитин / L-Carnitine 500 mg Natural Factors - 60 капсули

Л-Карнитин на марката Натурал Факторс представлява хранителна добавка във вид на капсули от 500мг. Добавката L-Carnitine подобрява физическата издръжливост и намалява умората. Л-карнитин се грижи за предпазване на мускулните влакна от унищожаване, допринася за натрупване на млечна киселина в мускулите по време на тренировки и др.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 34.82 лв. -10%
38.69 лв.
Производител:
Код на продукта: 2801NF
Магически точки: 39
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 30
  • Дози на ден 2
  • Една доза 2 капсули
  • Л-карнитин 500 mg
  • Разфасовка 60 капсули

Описание

Л-Карнитин на марката Natural Factors представлява хранителна добавка под формата на капсули от 500mg. Добавката L-карнитин е природен продукт за подкрепа на мускулите и се грижи за загубата на наднорменото тегло. Приема се от лица при условия на интензивни спортове, с цел увеличаване на издръжливостта и стопяване на телесни мазнини.

За да се почувствате достатъчно устойчиви и енергични по време на усилени тренировки, трябва доста щателно да контролирае вашата диета и допълнителния прием на хранителни вещества. Ако вашите цели са насочени към по-интензивен режим на обучение, трябва да осигурите на тялото си всички нужни условия и хранителни добавки, за да се справи по-продължително време и да поддържате в перфектна форма мускулите си!

Каква е функцията на добавката Л карнитин?

Капсулите L-карнитин подобряват физическата издръжливост и намаляват умората. Увеличава се умствената и физическа енергия, както и се подпомага издръжливостта на организма по време на интензивна физическа активност.

L-карнитин добавката предпазва мускулните влакна от унищожаване, допринася за натрупването на мускулна маса и помага за по-нататъшна поддръжка на мускулите. Намалява се образуването на млечна киселина в мускулите по време на тренировка. Добавката подкрепя транспортирането на мастни киселини в цялата клетъчна мембрана, което е сигурен фактор за преобразуването на мазнините в енергия.

Какво представлява съединението Л-карнитин?

L-карнитинът представлява аминокиселина, която има заема важна роля в метаболизма на мазнините и производството на енергия. Добавката е концентрирана главно към сърцето, скелетните мускули и черен дроб.

Какви са свойствата на аминокиселината Л карнитин?

Капсулите L-карнитин имат огромна роля в транспортирането на мастни киселини в цялата клетъчна мембрана, което е първия и най-важен етап в преобразуването на мазнините в енергия. Допринасят за постигането на оптимално телесно тегло.

Аминокиселината Л-карнитин е мощен антиоксидант, чиито стойности в тялото се определят от нормалната биологична функция на много органи и системи.

Допълнителни характеристики

L-карнитин дефицит може да доведе до невромускулни нарушения, мускулна отпадналост, сънливост, умора и натрупване на мазнини в черния дроб, сърцето и скелетните мускули. Допълнителния прием на L-карнитин може да бъде от полза при високи нива на липидите, мъжко безплодие, периферни съдови проблеми, проблеми с черния дроб и бъбреците, хронична умора, затлъстяване и др.

Добавката L-карнитин е природен продукт на най-голямата канадска компания за производство на хранителни добавки, Натурал Факторс.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 2 капсули 2 пъти на ден с храна.