L-Карнитин / L-Carnitine Swanson - 100 таблетки

L-Карнитин / L-Carnitine Swanson - 100 таблетки

Доверете се на добавката на Swanson, която съдържа Л-карнитин, аминокиселина, отговорна за добрите метаболитни процеси в тялото. С нея ще поддържате добро тегло и ще се радвате на здраво сърце.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 35.91 лв. -10%
39.90 лв.
Производител:
Код на продукта: SW1001
Магически точки: 39
Наличност: В наличност

Състав на продукта

 • Дози в опаковка 100
 • Дози на ден 1
 • Една доза 1 таблетка
 • Л-карнитин 500 mg
 • Разфасовка 100 таблетки
 • Калций 190 mg

Описание

Искате максимални резултати в изгарянето на мазнини и фитнес програмата Ви? Желаете да сте изпълнени с енергия? Искате ли да постигнете мечтаната фигура бързо и без да се подлагате на тежки диети? 

Много често, когато се опитвате да влезете във форма, резултатите се появяват много бавно или по-трудно отколкото сте предполагали. Това може  да ви накара да се почувствате демотивирани и да ви накара да нарушите режима си.

Вместо това може да си помогнете с хранителни добавки като Л-карнитин. Доверете се на добавката на Swanson, която съдържа Л-карнитин, аминокиселина, отговорна за добрите метаболитни процеси в тялото. С нея ще поддържате добро тегло и ще се радвате на здраво сърце.

За кого е подходящ Л-Карнитин на Swanson?

Освен за всички, които искат максимално ефективна фитнес програма, Л-карнитинът се препоръчва под формата на добавка за хора, които потенциално могат да изпитат недостиг на тази аминокиселина.

Това са хора с определени генетични заболявания. Хора, които приемат определен тип лекарства. Вегетарианци и хора със специална диета без консумация на месо. Тъй като Л-Карнитинът се среща най-често в месото и продуктите от животински произход.

Л-карнитин се препоръчва и за спортисти или хора, които имат усилено физическо натоварване, тъй като те изгарят мазнините по-бързо и усвояват много енергия. 

Ползи от приема на Л-Карнитин на Суонсън

 • Грижи се за силата на мускулите и тяхната издръжливост;
 • Дава необходимото количество енергия при усилена физическа дейност. Така ще се чувствате по-малко уморени, независимо дали сте във фитнеса или имате динамичен ден;
 • Ускорява възстановителните процеси след тренировка, за да забравите за неприятната мускулна треска;
 • Подпомага метаболизма, за да се отървете по-бързо от излишните килограми и да постигнете формата, за която мечтаете;
 • Грижи се за здравето на сърцето и кръвоносните съдове.

Как да приемате Л-карнитин?

Възползвайте се от полезното действие на Л-карнитин като приемате по една капсула от продукта час-два преди хранене. Опаковката от 100 капсули е достатъчна за повече от 3 месеца прием.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 таблетка.