Л-Карнозин / L-Carnosine 500 mg Now Foods - 50 Вега капсули

Л-Карнозин / L-Carnosine 500 mg Now Foods - 50 Вега капсули

Карнозинът е важен елемент за нормалното протичане на много телесни функции. Л-карнозин се използва и за забавяне на стареенето, тъй като пречи на някои химикали, които предизвикват стареене на тъканите в тялото.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 67.50 лв. -10%
75.00 лв.
Производител:
Код на продукта: 733739000781
Магически точки: 75
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Л-Карнозин 500 mg
  • Разфасовка 50 капсули
  • Една доза 1 капсула
  • Дози в опаковка 50
  • Дози на ден 1-2

Описание

Карнозинът е важен елемент за образуването на протеин, който организмът ни може да произвежда естествено. Той е концентриран в мускулите, когато работят, а също така може да бъде открит  в сърцето, мозъка и много други части на тялото.

Вредните навици, заседналият начин на живот или някои здравословни проблеми могат да попречат на тялото да произвежда Л-карнозин по естествен начин. Ето защо, ако искате да възстановите наличието му в организма си, можете да го приемате под формата на хранителна добавка. 

Освен за здравето и силата на мускулите, л-карнозин може да помогне и при състояния като диабет, увреждане на нервите, заболявания на очите и проблеми с бъбреците. 

Как действа Л-карнозин? 

Карнозинът е важен елемент за нормалното протичане на много телесни функции, включително правилната функция и развитието на мускулите, сърцето, черния дроб, бъбреците, мозъка и много други органи. Л-карнозин се използва и за забавяне на стареенето, тъй като пречи на някои химикали, които предизвикват стареене на тъканите в тялото. 

За какво е полезен карнозинът? 

Подобрява издръжливостта и силата на мускулите при спортисти и атлети

Л-карнозинът се използва най-често, за да подобри издръжливостта и силата на мускулите при редовно спортуващи. Приемът му под формата на хранителна добавка подпомага възстановяването след тежка тренировка. 

Може да предпази от диабет тип 2

Според проучвания, хората, страдащи от диабет тип 2 или тези, които се намират в преддиабетно състояние, имат ниски нива на л-карнозин в мозъка и мускулите. Приемът на елемента може да подобри или дори да предотврати допълнително влошаване на състоянието. 

Помага при много суха кожа и рани

Сухата и нацепваща се кожа, предизвикваща рани, може да бъде неприятен проблем за много хора. Приемът на достатъчно количество Л-карнозин може да подобри състоянието на кожата и да ускори зарастването на раните.

Как да приемате Л-карнозин от Now Foods? 

Ако искате да подобрите представянето си във фитнес залата и да увеличите издръжливостта, ако искате да се погрижите за здравето на кожата и целия организъм, приемайте по една капсула Л-карнозин два пъти дневно по време на хранене. 

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте 1 вегетарианска капсула 1-2 дневно, препоръчително с храна.