Л-Лизин / L-Lysine 1000 mg Webber Naturals - 60 таблетки

Л-Лизин / L-Lysine 1000 mg Webber Naturals - 60 таблетки

Хранителната добавка L-лизин от Webber Naturals се използва за намаляване на повторение на студени резки чрез инхибиране на вируса на херпес симплекс (HSV). Лизинът е основна аминокиселина, необходима за поддържането на доброто здраве. Добавката също така помага при образуването на колаген за подкрепа на косата, кожата, ноктите и костите.

15.95 лв.
Производител:
Код на продукта: 3233WN
Магически точки: 15
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 60
  • Дози на ден 1
  • Една доза 1 таблетка
  • Л-Лизин 1000 mg
  • Разфасовка 60 таблетки

Описание

Кои са предимствата на добавката Л-лизин?

  • Намалява повтаряемостта на вируса на херпес Симплекс;
  • Подпомага образуването на колаген;
  • Осигурява се удобна доза от 1000mg Лизин във вид на таблетка;
  • Подходяща добавка за вегани и вегетарианци;
  • Есенциална аминокиселина за подпомагане на доброто здраве.

Какво представлява добавката Л-лизин?

Съставката L-лизин е основна аминокиселина, която е необходима за здравето на човешкия организъм, но не е в състояние да бъде произведена самостоятелно от тялото. Тази аминокиселина е необходима за различни жизнено важни физиологични функции, а най-известната й способност е да инхибира вируса на Симплекс Херпес, причиняващ т.нар. студени ресни.

Какво още трябва да знаем за аминокиселината Л-лизин?

L-лизинът е от критично значение за правилното развитие и растеж, както и производството на колаген за здравия вид на ноктите и кожата, кръвоносните съдове, съединителната тъкан, зъбите и костите. Недостига на добавката Л-лизин може да причини внезапно усещане за загуба на апетит, умора, бавен растеж, виене на свят и анемия.

Факт е, че веганите и вегетарианците, които не приемат бобови растения, редовно получават по-висока вероятност от недостиг на Л-лизиновата съставка. При спортистите обикновено се изискват по-високи нива на тази основна аминокиселина за поддържане на доброто здраве.

За какво се прилага Webber Naturals L-lysine?

Таблетките L-лизин може да се използват за ограничаване на повторението на вирусните образувания чрез преодоляване на херпес симплекс (HSV) вирус. Лизинът е жизненоважна аминокиселина, необходима за поддържането на доброто здраве. Добавката помага още при образуването на колаген за подкрепа на косата, кожата, ноктите и костите.

Какъв е начинът на действие на добавката?

Всяка една таблетка L-лизин на марката Уебър Натуралс подсигурява 1000mg доза. При нужда, трябва да се вземат от 1 до 3 пъти на ден, за да се преодолеят проявите на подути лимфни възли, треска, както и болки в тялото. Тази формула съдържа съставки, в които няма добавено наличие на ГМО. Не се съдържат основните алергени като глутен, млечни продукти и яйца, затова добавката е подходяща за вегани и вегетарианци.

Обобщение

Добавката L-лизин на марката Уебър Натуралс е от огромна важност за правилния растеж и развитие на кожа, нокти и съединителна тъкан. Същевременно с това е и производството на колаген в организма за здравословното състояние на съединителните тъкани, кръвоносните съдове, костите, кожата, ноктите и зъбите.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 таблетка  1-3 пъти дневно.