Л-Пролин / L-Proline 500 mg Now Foods - 120 Вега капсули

Л-Пролин / L-Proline 500 mg Now Foods - 120 Вега капсули

Тялото използва пролин, за да произвежда протеини, като колаген. С негова помощ ставите и сухожилията ви са здрави, за да се движите с лекота, а кожата ви изглежда млада и красива.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 40.50 лв. -10%
45.00 лв.
Производител:
Код на продукта: 733739001337
Магически точки: 45
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Л-пролин 1000 mg
  • Разфасовка 60 капсули
  • Една доза 2 капсули
  • Дози в опаковка 30
  • Дози на ден 1-2

Описание

Пролинът е аминокиселина която служи като градивен елемент за протеините в организма. Нашите тела могат както да произвеждат пролин самостоятелно, така и да го приемат с храненето. Един добър хранителен режим съдържа около 5 грама пролин дневно, които се приемат под формата на храни като месо, риба и млечни продукти. От друга страна, вегетарианците и веганите могат да приемат пролин с помощта на хранителна добавка. 

Понякога, обаче, дори да консумирате месо, тялото не може да поддържа здравословно количество пролин. Ето защо е важно той да се приема под формата на хранителна добавка. 

Как работи Л-пролин?

Тялото използва пролин, за да произвежда протеини, като колаген. Колагенът се намира в кожата, костите и ставите. С негова помощ ставите и сухожилията ви са здрави, за да се движите с лекота, а кожата ви изглежда млада и красива. Пролинът също участва в общата функция на клетките.

За какво е полезен Л-пролин?

Пролинът се използва най-вече, за да поддържа здравето на кожата. Той е един от основните градивни елементи на колагена, отговорен за здрава и красива кожа, кости, стави и сухожилия. 

Пролинът осигурява млада и красива кожа като не само стимулира производството на колаген, но и се намалява неговото разпадане при процеса на стареене. Освен това, образуваният колаген е важен и за здрави стави, хрущяли, сухожилия и сърце. 

Други ползи, които пролинът има, са: 

  • Бори се с инфекциите;
  • Подобрява съня;
  • Ускорява зарастването на раните;
  • Намалява видимостта на фините линии и бръчките;
  • Заздравява костите и намалява вероятността от фрактури. 

Как да приемете Л-пролин?

Ако искате да осигурите на тялото си достатъчно количество пролин, приемайте Л-пролин от Now Foods. Препоръчителната дневна доза е една капсула дневно. Имайте в предвид, че л-пролин действа най-добре в комбинация с витамин С. За това е важно да си осигурите достатъчно количество и от него за максимален ефект. 

Л-пролин е хранителна добавка и не може да замени разнообразното, здравословно хранене. 

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте 2 вегетариански капсули 1 до 2 пъти дневно, за препоръчване на празен стомах.