Л-Пролин / L-Proline 500 mg Swanson - 100 капсули

Л-Пролин / L-Proline 500 mg Swanson - 100 капсули

Ако искате да се погрижите за здравето на тъканите, ставите, сухожилията и хрущялите, възползвайте се от икономичната добавка на Swanson с Л-Пролин!

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 32.67 лв. -10%
36.30 лв.
Производител:
Код на продукта: SW1028
Магически точки: 36
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 100
  • Дози на ден 1
  • Една доза 1 капсула
  • Л-пролин 500 mg
  • Разфасовка 100 капсули

Описание

Знаете ли, че за да бъде тялото ви здраво и силно, то има ежедневна нужда от аминокиселини. Една такава аминокиселина е Л-пролин. Телата ни ежедневно имат нужда от поне 5мг пролин, който можем да си набавим от месо, риба и млечни продукти. Но, ако сте веган или вегетарианец, набавянето на достатъчно Л-пролин всеки ден може да бъде предизвикателство. За щастие, тук на помощ идват хранителните добавки. 

Ако искате да се погрижите за здравето на тъканите, ставите, сухожилията и хрущялите, възползвайте се от икономичната добавка на Swanson с Л-Пролин!

Защо Л-Пролин на Swanson?

Л-Пролин е аминокиселина, която е незаменима в редица процеси, които поддържат здравето на съединителната тъкан и я регенерират.

Л-Пролин участва в образуването на колаген. Този минерал е от изключителна важност за еластичността на кожата и за предотвратяване на преждевременното стареене. За добре изглеждаща и свежа кожа, доверете се на Л-Пролин на Суонсън!

Освен за меките тъкани, Л-Пролин е в помощ и при добрата функция на опорно-двигателната система. Приемайки Л-Пролин, вие си осигурявате добра еластичност на мускулите.

Л-Пролин е в полза на хора, които се занимават с фитнес или друг вид спорт, при който има голямо натоварване, защото способства за усвояването на протеини и противодейства на загубата на мускулна маса.

Витамин С засилва действието на Л-Пролин върху здравето на меките тъкани и подпомага възстановяването на мускулите и тялото след усилени тренировки.

За кого е подходящ приемът на Л-пролин?

Л-пролинът е изключително подходяща хранителна добавка за всеки, който: 

  • Иска да подобри качеството на съня си;
  • Иска да намали възпалението в тялото си и да подпомогне бързото му възстановяване;
  • Подобрите здравето и красотата на кожата си за младежки външен вид;
  • Заздравите костната си система. 

Как да приемате Л-пролин?

Приемайте по една капсула дневно от продукта с много вода. Икономичната опаковка от 100 е достатъчна за повече от 3 месеца. 

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте 1 капсули дневно.