Л-Тирозин / L-Tyrosine 500 mg Natural Factors - 60 капсули

Л-Тирозин / L-Tyrosine 500 mg Natural Factors - 60 капсули

Л-Тирозин на марката Натурал Факторс представлява хранителна добавка във вид на капсули от 500мг. Добавката L-Tyrosine е естествен продукт срещу депресия и стрес, помага при проблеми с вниманието, паметта и слабата концентрация.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 19.89 лв. -10%
22.10 лв.
Производител:
Код на продукта: 2803NF
Магически точки: 22
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 30
  • Дози на ден 3
  • Една доза 2 капсули
  • Л-тирозин 500 mg
  • Разфасовка 60 капсули

Описание

Л-Тирозин на марката Натурал Факторс представлява хранителна добавка във вид на капсули от 500мг. 

Предимства на Л-Тирозин

  • естествен продукт срещу депресия и стрес;
  • справя се с проблеми с вниманието, паметта и концентрация.

За какви прояви е подходяща добавката Л-Тирозин?

Добавката L-тирозин е подходяща при симптоми на лесно забравяне и изпитване на затруднения в концентрацията. Постоянно колебание за всичко, все по-чести прояви на лошо настроение, лек сън, умора и разсеяност през по – голямата част от деня. Необичайна раздразнителност, нервност и нетърпеливост.

Какви са симптомите на дистрес?

Вие сте преследвани от обсебващи мисли, в по-напрегнати ситуации се паникьосвате. Случва се, че имате нервни тикове, сърцебиене, храносмилателни проблеми... Всичко това представлява само малка част от симптомите на дистрес – увреждащия, отрицателен дистрес. Ако остане непроверено, продължителният дистрес може да доведе до изключително неприятни последици и сериозно да наруши качеството ви на живот!

Как действа Л-тирозинът?

L-тирозин действа като адаптоген при условия на интензивен физически и психически стрес. Отпуска нервната система. Допринася за постигането на добър психо-емоционален баланс и помага за поддържането на добро настроение.

L-тирозин намалява усещането за умора, нормализира кръвното налягане, подобрява паметта, фокуса и вниманието.

L-тирозин подобрява отговора на организма на стреса, включително често и продължително излагане на студ, продължителни периоди на физически и психически стрес, липса на сън и повече.

За кого е подходяща добавката L-Tyrosine?

L-тирозин е един от двадесетте протеинови аминокиселини, намерени в природата. За хората това е ендогенна аминокиселина – синтезиран от организма от фенилаланин. Независимо от това, L-тирозин добавката често се препоръчва поради положителния си ефект върху когнитивните функции, метаболитни процеси, и хормонален синтез, особено при хора, изложени на риск от дефицит на тази важна аминокиселина.

Допълнителни характеристики на Л-тирозин

L-тирозин е несъществена аминокиселина, която е част от протеините на организма. Изисква се за синтеза на протеини и действа като прекурсор на няколко важни съединения, включително тироксин и меланин, както и невротрансмитери допамин и норепинефрин.

Допамин и норепинефрин са важни хормони и предаватели на централната нервна система. Те са важни за поддържане на добро настроение и максимален фокус и фитнес. Чрез увеличаване на нивата на допамин и норепинефрин на клетъчното ниво, L-тирозин помага за поддържане на неврологично здраве, концентрация и нормална жизненост.

Допамин и норепинефрин дефицит са показали, че водят до неврологични нарушения, включително дефицит на вниманието, проблеми с паметта, разстройства на настроението, депресивни или тревожни разстройства, и повече.

Обобщение

Л-Тирозинът на Натурал Факторс е отличен източник на аминокиселина, която поддържа хормоналния баланс и правилното функциониране на нервната система. Този препарат се препоръчва главно за хора, които искат да запазят метаболизма си силен и тези, които извършват интензивна физическа или умствена работа.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 2 капсули 3 пъти на ден.