Лаксатив-3 Бленд™ / Laxative-3 Blend™ Nature’s Way - 60 Tаблетки

Лаксатив-3 Бленд™ / Laxative-3 Blend™ Nature’s Way - 60 Tаблетки

Laxative-3 Blend на Nature’s Way представлява алтернатива на добавките, съдържащи каскара саграда, сена или стимуланти, които могат да предизвикат зависимост към слабителни и стомашен дискомфорт. Добавката съдържа смес с благоприятно влияние върху здравето на храносмилателната система.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 32.40 лв. -10%
36.00 лв.
Производител:
Код на продукта: 08416 NW
Магически точки: 36
Наличност: В наличност

Състав на продукта

 • Дози в опаковка 30
 • Дози на ден 1
 • Една доза 2 таблетки
 • Разфасовка 60 таблетки
 • Магнезиев хидроксид 850 mg
 • Патентована смес 50 mg за добро храносмилане: копър семена, джинджифил екстракт от корен, лютива мента лист 216.5 mg смес: Бяла ружа екстракт, червен бряст кора, екстракт от сминдух (семена)

Описание

Помага за безпроблемната дефекация. Препоръчва се за хора, които страдат често от запек. Съдържа магнезиев хидроксид, който премахва излишното количество вода и всичко ненужно от стомашно-чревният тракт. Представлява успокояваща билкова смес, която поддържа и успокоява гладката мускулатура на червата.

Какви са ползите на добавката Laxative-3 Blend Nature's Way?

 • Прочиства червата;
 • Насърчава функцията на червата;
 • Помага при запек;
 • Комбинация от червен бряст, бяла ружа и сминдух;
 • Максимална ефикасност и гъвкавост;
 • Успокоява храносмилателния тракт и поддържа лигавиците;
 • Помага за поддържане на баланс и комфорт в храносмилателната система на хора с чувствително храносмилане.

Какво знаем за Лаксатив-3 Бленд?

Лаксатив-3 Бленд 60 веган таблетки на Nature's Way представлява формула, която нежно и ефективно почиства червата и насърчава функцията им без използването на сурови, стимулиращи лаксативни билки като Сена и Каскара. Тези лаксативи химически стимулират червата. Ако се използват рутинно, червата могат да станат зависими от тях и да загубят вродените рефлекси, които обикновено помагат на червата да функционират. За разлика от това, Laxative-3 Blend 60 веган таблетките работят със собствени процеси на елиминиране на тялото, за да стимулират безопасно движението на червата.

Как действа Лаксатив-3 бленд на таблетки?

Слабителната хранителна добавка работи с тялото Ви, за да осигури нежна, естествена подкрепа за правилното храносмилане. Лаксатив-3 Бленд 60 веган осигурява тройно насочена подкрепа за тези, които страдат от запек. Тази формула осигурява три съставки, които доставят нежна, удобна и естествена подкрепа, която търсите в лаксатив:

Магнезиевият хидроксид привлича водата в червата, като спомага за елиминирането по-удобно. Той е "осмотично слабително" и използва вода за изхвърляне на фекалните вещества от червата. Когато водата се вкарва в червата, фекалните вещества абсорбират излишната вода, докато се образуват в движението на червата. Тъй като този материал набъбва, той оказва натиск отстрани на червата, инициира перисталтиката - актът на движение на червата. 

Патентована смес от екстракт от корен от бяла ружа, кора от червен бряст и екстракт от семена от сминдух поддържа здравата чревна лигавица. Екстракт от кора на червен бряст успокоява червата.

Патентована успокояваща смес, включително семена от копър, екстракт от коренище на джинджифил и листа от мента - поддържа и успокоява чревните мускули. Екстракт от семената на копър засилва храносмилането, освежава дъха, намалява газовете и облекчава болките в долната част на корема. Листата от мента успокояват червата и стомаха чрез леко анестезиращо действие.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 2 таблетки вечер преди лягане.