Лактобацилус Рамнозус с фруктоолигозахариди / Lactobacillus Rhamnosus with FOS Swanson - 60 капсули

Лактобацилус Рамнозус с фруктоолигозахариди / Lactobacillus Rhamnosus with FOS Swanson - 60 капсули

Погрижете се за здравето си с пробиотика Лактобацилус Рамнозус с фруктоолигозахариди на Swanson. Щамът, използван в този продукт, се предписва и когато страдаме от неразположения по време на пътуване.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 31.95 лв. -10%
35.50 лв.
Производител:
Код на продукта: SWA024
Магически точки: 35
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 60
  • Дози на ден 2
  • Една доза 1 капсула
  • Lactobacillus rhamnosus 5 милиарда жизнеспособни организми
  • Фруктоолигозахариди 100 mg
  • Разфасовка 60 капсули

Описание

Често, когато чуем за бактерии, се сещаме за болести, инфекции и неприятности със здравето. Но в човешкия организъм живеят и хиляди "добри" бактерии, чиято популация е изключително важна за здравето на храносмилателната система, влагалището, дебелото черво и т.н.

Когато сме подложени на стрес, не спазваме балансирана диета или пък ни се налага антибиотично лечение, това влияе върху "добрите" бактерии и може да предизвика дисбаланс в чревната флора. И понеже храносмилателната ни система е свързана с много други системи в тялото ни, когато това се случи, целият организъм страда.

Погрижете се за здравето си с пробиотика Лактобацилус Рамнозус с фруктоолигозахариди  на Swanson. Щамът, използван в този продукт, се предписва и когато страдаме от еразположения по време на пътуване.

За кого е подходящ пробиотика Лактобацилус Рамнозус с фруктоолигозахариди?

На пазара ще откриете много пробиотици, което може да предизвика объркане и да попречи на избора ви. Доверете се на полезното действие на Лактобацилус Рамнозус с фруктоолигозахариди, ако: 

  • Искате да подобрите здравето на храносмилателната си система;
  • Често ви прилошава при пътуване и искате да промените това;
  • Искате да подсилите имунната си система в периода на настинки и вируси;
  • Често страдате от инфекции на пикочните пътища.

Защо пробиотикът е толкова ефективен? 

Когато говорим за бактерии, важно е да споменем, че те не се намират само в стомаха и червата. Можем да ги открием също в устната кухина и уринарния тракт. Пробиотикът Лактобацилус Рамнозус с фруктоолигозахариди се грижи за добрия баланс на бактерии на всички тези места, за да имате не само здрава храносмилателна система, но и да се предпазите от инфекции като цистит. 

Пробиотикът на Swanson е произведен в специални капсули, устойчиви на киселини, което осигурява спокойствието, че активните съставки ще стигнат там, където са необходими. Най-хубавото е, че към формулата са добавени и пребиотици, чиято задача е да спомогнат за размножаването на "добрите" бактерии.

Как да приемате пробиотка на Swanson?

Капсулите Лактобацилус Рамнозус с фруктоолигозахариди съдържат 5 милиарда полезни бактерии, създадени, за да се грижат за здравето на целия организъм. Пиремайте по две капсули дневно с много вода и храна. 

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте една веге капсула два пъти на ден с храна и вода. Препоръчва се съхраняването в хладилник.