Ленено масло / Flaxseed Oil 1000 mg Natural Factors - 180 софтгел капсули

Ленено масло / Flaxseed Oil 1000 mg Natural Factors - 180 софтгел капсули

Ленено масло на марката Натурал Факторс представлява хранителна добавка във вид на софтгел капсули от 1000 мг. Добавката Flaxseed Oil е естествен продукт предназначен за справяне със сърдечно - съдови проблеми и нарушения. Лененото олио спомага за поддържане на здравите нива на триглицерид и холестерол.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 44.99 лв. -10%
49.99 лв.
Производител:
Код на продукта: 2211NF
Магически точки: 50
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 180
  • Дози на ден 3
  • Една доза 1-3 капсули
  • Разфасовка 180 софтгел капсули
  • Алфа линоленова киселина 530 mg
  • Линоленова киселина 100 mg
  • Олеинова киселина 120 mg

Описание

Ленено масло на марката NaturalFactors е хранителна добавка под формата на софтгел капсули от 1000мг. Добавката Flaxseed Oil е предназначена за хора със сърдечни заболявания. Сърдечно-съдовите проблеми са най - честата проява за смъртността на населението в Европа, както и в нашата страна. Факторите като тютюнопушене, прекомерна консумация на алкохол, стрес, редовен прием на рафинирани хранителни продукти като сол, захар и бяло брашно, носят негативни последици при лица със сърдечни-съдови нарушения и хора с повишена вероятност от развитие на такива.

За какво е необходимо Лененото масло?

Лененото масло 1000mg е естествена добавка за сърдечно-съдови нарушения.

Лененото масло помага за поддържането на здрави нива на триглицериди и холестерол. Помага за поддържане на еластичността на кръвоносните стени, намалява вероятността от втвърдяване на главни артерии и образуването на кръвни съсиреци. Има положителен ефект върху сърдечната честота.

Какво е влиянието на капсулите Ленено масло върху кожата?

Лененото масло се прилага още при: 

  • преждевременно стареене на кожата;
  • акне, суха коса и чувствителни нокти.

Много често недостигът на дадени хранителни съставки влошава вида на косата, кожата и ноктите. Ако този недостиг продължи известно време, ноктите започват да губят силата си, косата се изсушава, кожата ще загуби естествения си блясък и свежест.

Добавката Ленено масло е ценен източник на етерични омега-3, -6 и -9 етерични мастни киселини. Техният козметичен ефект върху кожата, ноктите и косата отдавна е доказан с течение на времето. Ускорява растежа на косата, успокоява възпалената кожа и я тонизира. Добавката допринася за сияйността и подмладяването на кожата.

Как ленът подпомага стомашното разстройство?

Затруднено преминаване на изпражнения, подуване на корема и честа метеорология – независимо дали е остра или хронична, запекът трябва да се противодейства. В противен случай, може да доведе до наслагване на бактерии в червата, негативни промени в чревната микрофлора, дисбактериоза и други.

Лененото масло значително подобрява процесите на храносмилане , като насърчава естествените движения на червата и помага напълно да ги изпразни. Допринася за отстраняването на натрупаните токсини. Намалява подуването и тежестта.

Обобщение

Добавката Ленено масло на Натурал Факторс представлява оригинален продукт с високо съдържание на Омега-3 мастни киселини. Получен от сертифициран органичен канадски лен, отглеждан в Канада. С допълнително съдържание на витамин Е за предотвратяване на окислението на маслото!

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте от 1 до 3 капсули 3 пъти на ден.