Ленено масло / Flaxseed Oil 1000 mg Natural Factors - 90 софтгел капсули

Ленено масло / Flaxseed Oil 1000 mg Natural Factors - 90 софтгел капсули

Ленено масло на марката Натурал Факторс представлява хранителна добавка във вид на софтгел капсули от 1000 мг. Добавката Flaxseed Oil е естествен продукт предназначен за справяне със сърдечно - съдови проблеми и нарушения. Лененото масло помага за поддържането на здрави нива на триглицерид и холестерол.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 20.43 лв. -10%
22.70 лв.
Производител:
Код на продукта: 2210NF
Магически точки: 22
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 90
  • Дози на ден 3
  • Една доза 1 до 3 капсули
  • Разфасовка 90 софтгел капсули
  • Линоленова киселина 100 mg
  • Олеинова киселина 120 mg
  • Ленено масло 1000 mg

Описание

Ленено масло на марката Натурал Факторс представлява хранителна добавка във вид на софтгел капсули от 1000 мг.

Хората със сърдечно-съдови проблеми трябва да се грижат по-сериозно за здравето си. Сърдечносъдовите нарушения са най - голямата причина за смъртност в Европа, включително в страната ни. Фактори като стрес, тютюнопушене, прекомерна консумация на алкохол, честа консумация на рафинирани продукти като захар, сол, бяло брашно и др., имат много отрицателна роля при пациенти със сърдечни проблеми и хора с повишен риск от развитие на такива.

За какво е необходимо Лененото масло?

Лененото масло 1000 mg е естествен продукт за сърдечно-съдови проблеми и нарушения.

Лененото масло помага за поддържането на здрави нива на триглицериди и холестерол. Помага за поддържане на еластичността на кръвоносните съдове, намалява риска от втвърдяване на артериите и кръвните съсиреци. Има положителен ефект върху сърдечната честота.

Влияние на Лененото масло върху кожата

Лененото масло се прилага още при: 

  • преждевременно стареене на кожата;
  • акне, суха коса и чувствителни нокти.

Много често недостигът на определени хранителни вещества влошава състоянието на кожата, косата и ноктите. Ако този дефицит продължава дълго време, ноктите губят силата си, косата става суха и цветът й избледнява, кожата губи естествената си свежест и в зависимост от фактори като диета, акне може да възникне.

Лененото масло е богат източник на етерични омега-3, -6 и -9 есенциални мастни киселини. Техният козметичен ефект върху кожата, косата и ноктите отдавна е доказан с течение на времето. Ускорява растежа на косата, успокоява раздразнената кожа и я подхранва. Допринася за подмладяването на кожата.

Как ленът подпомага стомашното разстройство?

Затруднено преминаване на изпражнения, подуване на корема и честа метеорология – независимо дали е остра или хронична, запекът трябва да се противодейства. В противен случай, Тя може да доведе до натрупване на бактерии в червата, отрицателни промени в чревната микрофлора, дисбактериоза и други.

Лененото масло значително подобрява храносмилателния процес, като стимулира естествените движения на червата и помага напълно да ги изпразни. Допринася за отстраняването на натрупаните токсини. Намалява подуването и тежестта.

Обобщение

Ленено масло на Натурал Факторс представлява оригинален продукт с високо съдържание на омега-3 мастни киселини. Получен от сертифициран органичен канадски лен, отглеждан в Канада. С добавен витамин Е срещу окисляване на маслото!

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте от 1 до 3 капсули по 3 пъти на ден.