Лецитин (неизбелен) / Lecithin Unbleached 1200 mg Natural Factors - 180 софтгел капсули

Лецитин (неизбелен) / Lecithin Unbleached 1200 mg Natural Factors - 180 софтгел капсули

Лецитин неизбелен на марката Натурал Факторс представлява хранителна добавка във вид на софтгел капсули от 1200мг. Добавката Lecithin Unbleached поддържа метаболизма, подобрява нарушената чернодробна функция. Справя се с кожни проблеми като акне, екзема, лош дъх и обложен език, недобра концентрация, запек или диария и др.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 32.31 лв. -10%
35.90 лв.
Производител:
Код на продукта: 2601NF
Магически точки: 35
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 180
  • Дози на ден до 3
  • Една доза 1 софтгел капсула
  • Лецитин 1200 mg
  • Разфасовка 180 софтгел капсули

Описание

Лецитин неизбелен представлява хранителна добавка във вид на софтгел капсули от 1200мг, на канадската марка Натурал Факторс. Капсулите Lecithin Unbleached подпомагат енергийния метаболизъм.

Кои са случаите на нарушена функция на черния дроб?

Органът Черен дроб изпълниява изключително важни за тялото функции. Черния дроб контролира разграждането на мазнините, въглехидратите и протеините, елиминира отровните вещества, които се съдържат в храните, течностите и лекарствата, които приемаме. Основните симптоми на чернодробни проблеми са тъмна урина, умора, депресия, лошо концентриране, проблеми с кожата като акне, екзема, лош дъх и обложен език, диария или запек, загуба на телесно тегло или затлъстяване, прекалено изпотяване и други.

Какво е действието на добавката Лецитин?

Лецитинът допринася за правилната дейност на черния дроб и отстраняването на отровите от организма. Понижава се вероятността от наслагване на мазнини в черния дроб и насърчава неговия метаболизъм особено при лица, които прекаляват с употребата на алкохол. Подкрепя се циркулирането на мазнини и холестерол посредством жлъчка и черен дроб. Подпомага се поддържането на оптималните нива на лошия холестерол в кръвта.

Какво е влиянието на лецитина в случаите на пропуски в запомнянето?

Когато ви е трудно да възпроизвеждате или да запаметите дадена информация, или често не сте в кондиция да се съсредоточите. Обичайно тези епизодични състояния се проявяват вследствие на прекомерен стрес, както и при липса на сън.

Съставката Лецитин има доказано благоприятни свойства върху функциите на запаметяване, фокусиране, както и общото състояние на централната нервна система. Добавката допринася за правилното действие на невроните, стимулира нормалната мозъчна дейност.

Какви са функциите на добавката Лецитин?

Капсулите Лецитин са необходими за правилното поведение на жизненоважни органи и се намира в концентрирано съдържание във вашите черен дроб, мозък, както и бъбреци. Неизбеленият Соя лецитин е чудесен начин да се увеличи приемането на здравословни полиненаситени мазнини, без да се поема холестерол и вредни наситени мазнини. Също така съставката е със съдържание на хранителния елемент Холин, поддържащ черния дроб и нервната система в здравословен вид.

Обобщение

Лецитин на канадската марка Natural Factors е със съдържание на неизбелена съставка Лецитин, представляваща естествена фракция на соя фосфолипид. Първичните действащи компоненти на добавката Лецитина са фосфатидилхолин, фосфатидилетаноламин и фосфатидилинозитол.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте до 3 софтгел капсули на ден с храна.