Лецитин (неизбелен) / Lecithin Unbleached 1200 mg Natural Factors - 90 софтгел капсули

Лецитин (неизбелен) / Lecithin Unbleached 1200 mg Natural Factors - 90 софтгел капсули

Лецитин неизбелен на марката Натурал Факторс представлява хранителна добавка във вид на софтгел капсули от 1200мг. Добавката Lecithin Unbleached е естествен продукт, който поддържа метаболизма, възстановява от нарушения на чернодробната функция и изхвърля токсините, подпомага циркулацията на мазнините и холестерола през жлъчката и черния дроб.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 23.81 лв. -10%
26.45 лв.
Производител:
Код на продукта: 2600NF
Магически точки: 26
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 90-30
  • Дози на ден 1
  • Една доза 1-3 капсули
  • Лецитин 1200 mg
  • Разфасовка 90 софтгел капсули

Описание

Лецитин неизбелен на марката Натурал Факторс представлява хранителна добавка във вид на софтгел капсули от 1200 мг. 

Предимства на Лецитин неизбелен 

  • натурален продукт, поддържащ метаболизма;
  • изхвърля токсините от организма;
  • подпомагащ циркулацията на холестерола и мазнините.

Какво представлява нарушена чернодробна функция?

Органът Черен дроб извършва изключително важни процеси в тялото. Черният дроб управлява разграждането на мазнините, въглехидратите и протеините, филтрира вредните вещества, състоящи се в храната, напитките и лекарствата, които приемаме. Основните симптоми на чернодробни проблеми са тъмна урина, непрестанна умора, състояния на депресия, недобра концентрация, проблеми с кожата като екзема или акне, обложен език и неприятен дъх, диария или запек, прекомерно изпотяване, затлъстяване или обратното – загуба на телесни килограми и др.

Какво трябва да знаем за Лецитинът?

Лецитин (фосфатидилхолини) – това е група от органични съединения, принадлежащи към фосфолипидите, липиден комплекс, който освен остатъците от глицерол и по-високи мастни киселини, съдържат остатъка от фосфорни киселини, свързани с азотна основа (в този случай с холин). Съединенията са основен градивен компонент в клетъчните мембрани. Комплексната форма присъства в изобилие особено в нервната тъкан, черния дроб и кръвта.

Каква е ролята на Лецитинът?

Лецитинът се грижи за нормалната чернодробна функция и за отстраняването на вредните вещества от организма. Понижава се риска от омазняване на Черния дроб и се насърчава метаболизма при хора, злоупотребяващи с алкохол. Помага за контролиране на оптималните стойности на холестерол в кръвта.

Как добавката Лецитин влияе на паметта?

Трудно ви е да възпроизвеждате или да запомните информация, както и често не успявате да се концентрирате. Такива епизодични състояния се появяват в резултат на прекомерен стрес или липса на сън.

Лецитинът има доказан благоприятен ефект над паметта, фокусирането и цялостното състояние на нервната система. Добавката допринася за правилната функция на нервните окончания, както и насърчава нормалната мозъчна активност.

Допълнителни характеристики на Лецитинът

Лецитинът съдържа естествена фракция на соя фосфолипиди. Първоначалните активни елементи на препарата Лецитин са фосфатидилхолините, фосфатидилетаноламините и фосфатидилинозитолите.

Добавката Лецитин е нужна за правилната функция на жизненоважни органи и се намира в концентрирано съдържание в органите: мозък, черен дроб и бъбреци. Лецитинът е чудесен начин да увеличите приема на здрави полиненаситени мазнини, без да се приемат вредни наситени мастни киселини и холестерол.

Обобщение

Лецитинът на канадската компания Натурал Факторс е хранителна добавка, която се препоръчва с цел укрепване на нервната система, концентрацията и паметта, за намаляване и поддържане на нивата на холестерол, за подобряване на ефективността на мускулите. Освен това добавката лецитин има положително влияние върху черния дроб и функционирането на кръвоносната система.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте до 3 капсули на ден с храна.