Листа от маслина / Olive Leaf 500 mg Natural Factors - 90 капсули

Листа от маслина / Olive Leaf 500 mg Natural Factors - 90 капсули

Маслина на марката Натурал Факторс представлява хранителна добавка във вид на капсули от 500мг. Екстрактът от листата на маслината влияят благотворно върху сърдечно – съдовото здраве, предотвратява много заболявания, подобрява функцията на органите, както и има противовъзпалително действие срещу инфекции.

Количествена отстъпка

Количество Цена Отстъпка
3+ 22.64 лв. -10%
25.15 лв.
Производител:
Код на продукта: 4570NF
Магически точки: 22
Наличност: В наличност

Състав на продукта

  • Дози в опаковка 90
  • Дози на ден 1-2
  • Една доза 1 капсула
  • Разфасовка 90 капсули
  • Екстракт от маслинови листа 500 mg

Описание

Olive Leaf на марката Натурал Факторс е хранителна добавка, съдържаща най-висококачествения екстракт от Европейско маслиново листо. Добавката Маслина от 500мг. повишава имунната защита, спомага да се поддържа хомеостазата на тялото и подпомага функцията на нервната система. Активните вещества, които присъстват в този екстракт, също имат благотворно действие над сърдечно - съдовото състояние и усилено защитават от свободните радикали.

Какви са свойствата на листата от маслина?

Противовъзпалително действие и защита от инфекции

Съставката Олеуропеин в листата от маслина има големи противовъзпалителни свойства. Компонента олеуропеин подобрява зарастването на рани и избягва увреждането на бъбреците и чернодробните клетки, причинени от вредни вещества и лекарства.

Профилактика на рака

Минимални дози от маслиновия екстракт може да подкрепи генетичния материал (ДНК), предотвратявайки увреждането му и мутациите, водещи до развитие на рак. Той също така допринася за инхибиране на растежа на някои видове рак, забавяне на разпространението на раковите клетки и др.

Подходяща добавка за диабетици и за хора с наднормено тегло

Капсулите от маслина може да подсилят здравословното състояние на лицата с диабет. Екстрактът от Olive Leaf има стабилизиращо действие върху гликемията и подкрепя инсулиновата чувствителност. Също така помага да се поддържа правилното количество мастна тъкан, спомагайки да се предотврати затлъстяването и неговите усложнения. 

Сърдечно-съдово здраве

Компонентът олеуропеин допринася за предотвратяване на Хипоксия индуцирана смърт на кардиомиоцити, до известна степен увеличаване на тяхната толерантност към липса на кислород. 

По-здрави кости

Olive Leaf добавката осигурява допълнителни ползи под формата на подобряване на състоянието на скелетната система. Екстрактът от маслина предотвратява намаляването на костната плътност, влияе благоприятно на абсорбцията на Калций и увеличава остеоцитната пролиферация. Той също така ограничава образуването на възпаление в костния мозък.

Поддръжка на нервната система

Съединенията, които се съдържат в екстракта от маслиново листо имат положителен ефект върху здравето на мозъка. Маслиновите екстракти могат да ограничат развитието на болестта на Алцхаймер чрез инхибиране на натрупването на амилоиден протеин, който е в основата на появата на заболяването. От друга страна, при болестта на Паркинсон, олеуропеинът има способността да предпазва невроните от преждевременна дегенерация и смърт, което може да забави появата на симптоми на това заболяване.

Обобщение

Olive Leaf на Натурал Факторс е естествената подкрепа на тялото в борбата срещу свободните радикали и постоянно прогресиращите процеси на стареене. Тази хранителна добавка помага да се поддържа доброто състояние на здравето, определя правилното функциониране на нервната система и предпазва от инфекции.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за малки деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Приемайте по 1 капсула 1-2 пъти на ден по време на хранене.